Arif Kızılyalın

Uzatın Alnınızdan Öpelim

03 Ekim 2011 Pazartesi
\n

BELGRAD - Finalde olabilirdik dün; eğer Sırpların klasik ev sahibi oyunlarıyla, hakemlerin çirkin tercihleri olmasa bu kızlar kupayı da alır dönerdi Sabiha Gökçene...

\n

Ama olmadı, bronzla geliyoruz. Sakin küçümsemeyin bu bronzu... Son dünya şampiyonunu bir, son Avrupa şampiyonunu iki kez yendik.

\n

Dün İtalya önünde moralsizdi kızlar ama pes etmediler. Önce iyi servis attık, sonra da 2. setin ardından defans yapıp topu pasöre aktardık.

\n

Üst üste 2, 5 setlik maç oynamak kolay değil... Önce Sırbistan, ardından İtalya... Fiziksel olarak yorulsak da son dakikaya dek mücadeleyi bırakmadık. Avrupalı voleybol otoritelerinin kafaca ne kadar güçlü olduğumuzu söylemeleri de geldiğimizin yerin bir özeti... Neslihanın 31 sayısının 26sı smaçlardan geldi; 3 servisi de direkt sayı oldu. İtalyanlar 2li, 3lü bloklar denedi ama Neslihanı durduramadı. Libero Gülden, Esra ve Gözde iyi manşet getirdiler. Gök-Mavililer müthiş savunma direncimizi kıramadı. Özellikle Gözde, yüzde 72yle manşet aldı. Eda 6 blok yaptı.

\n

İkizler Özge ve Gözde yan yana iyi oynamaz mı bir de... Neslihan... Kenardan minik kızı Zeynep mi, eşi Orkun mu moral verdi bilemem ama maçın yıldızıydı. Neriman, Bahar ve liberolar...

\n

Aferin kızlar, uzatın alnınızı tüm Türkiye öpsün...

\n

Seni hakemle karışık yenen Sırbistan şampiyon olsun.. Oldu da...

\n


Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Aslan ağır yaralı 29 Ağustos 2024
Yangınlar önlenebilir mi? 28 Ağustos 2024

Günün Köşe Yazıları