Faik Bakoğlu

Gücü Yetmedi

08 Aralık 2013 Pazar

RİZE - Yıllar sonra bir randevu... Çaykur Rizespor’un ilk yarıdaki futboluna baktığımızda gol noktalarında etkin ama son vuruşlarda beceri noksanlığı yaşadığını gördük. Kweuke’nin golünde F.Bahçe savunması evlere şenlikti. Sarı - Lacivertlilerden transfer edilen kaleci Serkan birçok gol pozisyonunu önlerken Cristian’ın ve Webo’nun golünde hatalıydı. Caner’le Brezilyalının frikik öncesi diyalogları ise ilginçti. Bu iki isim eski kalecileri Serkan’ı iyi tanıdıklarından Brezilyalı topu nereye atacağını iyi biliyordu ve öyle de oldu.
Ziraat Türkiye Kupası’nda Fethiyespor’a elendikten sonra F.Bahçe yeniden lige döndü ama futboluyla hiç de iyi sinyaller vermedi. Yine de futbolun 90 dakika olduğunu Karadeniz temsilcisine hatırlattı, 83’te 3 puanı Webo’nun (Alper’in yerine girdi) kafa golüyle kaptı. Çaykur Rizespor liderden psikolojik olarak etkilenmiş olacak ki 2. yarıda Kweuke’nin sakatlanması oyun düzenini bozdu; Webo’nun golünde savunma zincirleme hata yaptı.
F.Bahçe’de Gökhan Gönül trafik lambası gibiydi. Gelen geçene yol verdi!.. Sow’la Emenike gol kaçırma yarışına girdi, eski günlerini arattılar. Son sözü Webo söyledi ama F.Bahçe futboluyla ilerisi için hiç de iyi sinyaller vermedi.

 



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Gücü Yetmedi 8 Aralık 2013

Günün Köşe Yazıları