Arif Kızılyalın

İşte Avcı'nın Hesabı!

28 Mart 2013 Perşembe

Ulusal Takım Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, kazanılamayanMacaristan maçı sonrası, Matematiksel olarak şansımız devam ediyordedi.

\n

Tüm Türk insanı olarak güldük geçtik. Galiba hocanın matematik öğretmeni ölmüştü lisede, yerine edebiyat öğretmeni girmiş derslere diye espri yapanlar da oldu.

\n

Öncelikle Sayın Abdullah Avcı şunu bilmeli ki, sen evinde oynadığın 3 maçta sadece Avrupanın averaj takımı Estonya hakem yardımıile yenip Romanyaya yeniliyor, Macarlara puan kaptırıyorsan, matematiksel olarak şansımız var deme hakkın yoktur!

\n

Grupta sadece Andorrayı mağlup etmişsin sorunsuz biçimde. Estonya galibiyetin bile sıkıntılı. Öyleyse Rumenleri Bükreşte, Hollandalıları Telekom Arenada nasıl devireceksin?

\n

Gülerler adama!

\n

Ne var ki Abdullah Avcı şöyle bir hesap içine girmiş olabilir.

\n

Şu an 7 puanım var. Andorradan 3 alırım, Romanyayı yenersem, Romanya yenilirse, Macarlar takılırsa...sa...sa...sa...

\n

Gördüğünüz gibi trajik bir durum. Ama şöyle de bir gerçek var; Abdullah Avcı ve saz heyeti şu an ayrılsa, eylül ayına kadar ayda 150 bin lira maaştan toplam 750 bin liralık bir kayba uğrayacak.

\n

Ne dersiniz, hoca galiba, yola devamdiyerek doğru bir hesap yapmış. Eh, oturduğun yerde 750 bin lira alacaksan, 2+2 eşittir 4 ettiği sürece koltuğundan kalkmazsın!

\n

Ülke insanı ulusal takımdan soğumuş, ay-yıldız dibe vurmuş kimin umurunda!

\n

TFF Başkanı Yıldırım Demirören niye mi karışmıyor bu işlere?

\n

Onun U20 Dünya Şampiyonası gibi daha ulvi uğraşları var!

\n

\n



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Kavga mı zafer mi? 1 Haziran 2024
Çalışan emekliler! 29 Mayıs 2024
AİHM rekoru! 22 Mayıs 2024

Günün Köşe Yazıları