Trabzon Yönetimi İstifa Etmeli

11 Mart 2014 Salı

Ne diyebiliriz ki? Bütün Türkiye’nin heyecanla beklediği ‘büyük maç’, resmen kendi yöneticilerinin sorumsuzluğuna terk edilmiş bir kentin raydan çıkması nedeniyle bir kâbusa ve utanç gecesine dönüştü. Koskoca Trabzon, 3 sezondur ne kendi futbolunu oynayabiliyor ne de o sezonu yaşayabiliyor. Hayali vaatlerle doldurulan Bordo - Mavili tribünler futbol maçı değil, sanki iç savaş karşılaşmasına çıkıyordu. Gerçekten yazık ve yeter diye isyan ediyor insan artık!..
Trabzon’daki gerilim daha en başından yüksek voltajlara tırmanmıştı. Sahaya atılan yabancı maddeler, sis bombaları ve konfetilerle ilk 5 dakika neredeyse hiç oynanmadan geçti. 23. dakikada Sow’un yerden bir pasla kaçırdığı Alper’in ortasına gelişine mükemmel bir vole vuran Emenike takımını 1-0 öne geçirdi. 3 sezondur 2010-11 sezonunu gündeme taşıyarak takımın gerçekle olan bağlarını koparan sorumsuzlar her taç ve kornerde maçı oynatmama adına taşkınlıklar yaptılar. 45+9’da Volkan’ın kalesi yine yaylım ateşine tutulunca Yıldırım nihayet sahadan çekilmeyi akıl edebildi. Ondan sonra da belirsizlik içinde uzun bekleyiş başladı. Bir 20 dakika kadar sonra içeride yaşanan ateşli konuşmalarla hakem maçı tatil ettiğini duyurdu.
Ortada tartışmaya değecek bir nokta yok. Maç 3-0 Fenerbahçe’nin hükmen galibiyetiyle tescil edilir. Umarız ligin sonu yaklaşırken TFF yine sorumsuzca bu olağan kararı haftalarca aylarca saçma şekilde uzatmaz. Trabzon ise acilen 2010-11 sezonunu rafa kaldıracak bir yönetim bulmazsa futbol şubesini kapatması daha yerinde olur. Bu utanılası görüntüler bir daha yaşanmamalı!.. Trabzon yönetimi ise derhal istifa etmeli...  



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Erken seçim mi dediniz? 18 Nisan 2024

Günün Köşe Yazıları