Türbanlı vekiller Meclis'te (31.10.2013)

AKP Konya Milletvekili Gülay Samancı, Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar, Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak ve Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, TBMM Genel Kurulu çalışmalarına türbanlı olarak katıldı.

Türbanlı vekiller Meclis'te (31.10.2013)
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 31.10.2013 - 12:56

Hac'dan sonra Meclis'e türbanla geleceklerini açıklayan AKP'li 4 kadın vekil bugün TBMM Genel Kurulu'na girdi. Türbanlı vekilleri diğer AKP'li kadın vekiller kapıda sarılarak karşıladı. Genel Kurul'da da AKP'li vekiller türbanlı vekillerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

ilk gelen Nurcan Dalbudak

4 milletvekilinden türbanla Meclis’e ilk gelen AKP Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak oldu. Dalbudak ilk olarak TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı'nı ziyaret etti. Daha sonra türbanlı vekiller teker teker Genel Kurul'a girdiler. Genel Kurul'da 4 kadın milletvekilini partili arkadaşları karşıladı ve teker teker kutladılar. Başörtülü vekiller Genel Kurul'da kendilerine ayrılan koltuklara oturdular. Bazı AKP'li vekillerin 'o koltuklar çok geride, öne gelin' teklifleri kadın vekiller tarafından reddedildi.

 

CHP'li vekilden tişörtlü tepki

Türbanlı dört AKP'li milletvekilinin Genel Kurula girmesine CHP'li Dilek Akagün Yılmaz'dan tişörtlü tepki geldi. Dilek Akagün Yılmaz üzerinde Türk Bayrağı ve Atatürk resmi olan tişörtle Genel Kurul'a geldi.

 

 

 

 

 

 

 

TÜRBANLI VEKİLLER MECLİS'TE- FOTO GALERİ

'Müslümanları da ikiye böldürdüler'

CHP'de türban alarmı

"Meclis'te türban inanç sömürüsüdür"

Türbana sosyal medyada kim ne dedi

Pavey: Başı açıklar kirlenmiş midir?

İnce: Kırmızılı kadını bir kez savunmadınız

Arınç'tan çarşaf tepkisi

AKP türban ve pantolonu reddetmişti

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler