Selçuk Yöntem, Londra’da sanatseverlerle buluştu

Yapımcılığını Sadri Alışık Kültür Merkezi ve Piu Entertainment'ın üstlendiği 'Selçuk Yöntem ile Biraz Şiir Biraz Şarkı' projesinin dünya prömiyeri İngiltere'de gerçekleştirildi.

Selçuk Yöntem, Londra’da sanatseverlerle buluştu
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 12.09.2024 - 12:11

Usta oyuncu Selçuk Yöntem, piyanist Merve Akyıldız ve Invisible World Quartet, Londra’nın saygın konser salonlarından Cadogan Hall’de düzenlenen özel bir dinletide sanatseverlerle buluştu. Yöntem, dokuz şairin 12 eserini caz quartet’in çaldığı besteler eşliğinde seslendirdi. Etkinlik, izleyicilerin büyük beğenisini kazandı ve ayakta alkışlandı.

Gecede Yöntem, ayrıca Peppino di Capri’nin unutulmaz eseri, Andrea Bocelli'nin seslendirdiği 'Champagne' şarkısını Türkçe adaptasyonuyla seslendirdi.

"OLAĞANÜSTÜ BİR GECE YAŞADIK"

Etkinlik sonrası duygularını paylaşan Selçuk Yöntem, "Londra’da olağanüstü bir gece yaşadık. Sanat yaşamımda unutulmaz bir sahneydi. Yaşama teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yöntem'i izlemeye gelenler arasında ünlü oyuncu Zerrin Tekindor da bulunuyordu. Tekindor, etkinlik sonrası Yöntem’i kulisinde ziyaret etti.

Caz ve şiirin iç içe geçtiği “Selçuk Yöntem ile Biraz Şiir Biraz Şarkı” adlı proje, sezon boyunca Türkiye ve Avrupa’da sahnelenmeye devam edecek.


Etiketler: #Selçuk Yöntem

İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon