Marmaray, metro, metrobüs 29 Mayıs'ta ücretsiz mi? 29 Mayıs'ta ne oldu?

Marmaray, 29 Mayıs'ta ücretsiz hizmet verecek. 29 Mayıs'ta ne oldu? Marmaray, 29 Mayıs'ta neden ücretsiz?

Marmaray, metro, metrobüs 29 Mayıs'ta ücretsiz mi? 29 Mayıs'ta ne oldu?
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 29.05.2022 - 09:14

Marmaray'ın Twitter hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda, "Marmaray trenlerimiz 29 Mayıs İstanbul'un fethi dolayısıyla 29 Mayıs tarihinde ücretsiz hizmet verecektir" denildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama; “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararı ile İstanbul’un Fethi’nin 569. yıl dönümünün kutlanacağı 29 Mayıs Pazar günü İstanbul genelinde toplu ulaşım hizmetlerinin ücretsiz verilmesi kararı alınmıştır. Karar gereğince, Metro İstanbul işletmesinde bulunan raylı sistem hatlarında ücretsiz seyahat edilebilecektir.”

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA 29 MAYIS KUTLAMASI

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz hafta AK Parti grup toplantısında 29 Mayıs'ta İstanbul'un fethinin Atatürk Havalimanı'nda kutlanacağını açıklamıştı. Erdoğan,  "İnşallah 29 Mayıs'ı da - Bay Kemal istersen sen de gel - Atatürk Havalimanı'nda kutlayacağız. Sen böyle 700 kişiyi falan topla oraya götür, orada engeller kurmaya çalış. Boşuna uğraşıyorsun. Ama biz orada 29 Mayıs İstanbul'un fethini kutlayacağız. O gün de ağacı dikeceğiz ve bahçenin temelini de inşallah atacağız" demişti.

 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon