Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
2°C Rain and snow İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,35
Euro 50,24
Sterlin 57,88
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 6.376,91
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü
Soylu oyunu İstanbul'da kullandı: 'Nüfus dairelerimiz bugün de açık olacak' Soylu oyunu İstanbul'da kullandı: 'Nüfus dairelerimiz bugün de açık olacak' AKP milletvekili ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, oy kullandıktan sonra İstanbul’da açıklamalarda bulundu. Soylu, '601 bin 251 personelimiz, polisimiz, jandarmamız, sahil güvenliğimiz ve güvenlik korucumuz bu seçim için görevlendirilmiştir. Nüfus dairelerimiz bugün de açıktır, kimlik ile ilgili problem yaşayanlar gidebilir' dedi.
Nüfus müdürlükleri saat kaça kadar açık? Nüfus müdürlükleri hafta sonu açık mı? Nüfus müdürlükleri saat kaça kadar açık? Nüfus müdürlükleri hafta sonu açık mı? Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü çalışma saatlerini güncelledi. Nüfus müdürlükleri saat kaça kadar açık? Nüfus müdürlükleri hafta sonu açık mı?
Bankalarda yeni kimlik kartı zorunlu olacak Bankalarda yeni kimlik kartı zorunlu olacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni kimlik kartı olmadan bankalarda işlem yapılmaması konusunda BDDK ile çalışma yapıldığını duyurdu. Öte yandan eski kimliklerin son kullanma tarihi 31 Aralık 2023 olarak açıklanmıştı.
Bakan: Yavuz hırsız ev sahibini bastırır Bakan: Yavuz hırsız ev sahibini bastırır CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan’ın T.C. kimlik numarası ile vatandaşların kişisel verilerine ulaşılabildiği gösteren bir video paylaşması üzerine İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, CHP’li Bakan hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi. Murat Bakan soruşturmayı “Buna halk arasında, ‘Yavuz hırsız ev sahibini bastırır’ derler” şeklinde yorumladı.
Soylu'ya zor soru... Soylu'ya zor soru... CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’ndeki kişisel bilgilerin Telegram uygulaması üzerinden satıldığını içeren bir video paylaştı. CHP’li Bakan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslenerek, “Bu bilgiler çalınmış mıdır? Satılmış mıdır?” diye sordu.
Yüzde 123 zam bekleniyordu... Yüzde 123 zam bekleniyordu... Pasaport ücretlerine yeni yılda dev zam geleceği haberlerinin ardından yurttaşlar pasaport kuyruğuna girdi. Randevu sorunlarına ilişkin İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Pasaport talebinin 5 katlık artışla günlük 48 bin seviyesine ulaşmasına; üretim ve tedarik zincirindeki aksamalara rağmen hiçbir vatandaşımız mağdur edilmemektedir" denildi.
E-Devlet sistemi üzerinden geçici kimlik belgesi sorgulama nasıl yapılır? E-Devlet sistemi üzerinden geçici kimlik belgesi sorgulama nasıl yapılır? Geçici kimlik belgesi sorgulama işlemini yapmak isteyen yurttaşlar, bu işlemi nasıl ve nereden yapacaklarını merak ediyor. Peki, Geçici kimlik belgesi nedir? E-Devlet sistemi üzerinden geçici kimlik belgesi sorgulama nasıl yapılır?
Nüfus Müdürlüğü: 221 bin 671 Suriyeli, Türk vatandaşlığı aldı Nüfus Müdürlüğü: 221 bin 671 Suriyeli, Türk vatandaşlığı aldı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü 'Seçmen kütüklerinde 466 bin Suriyeli tespit edildi' iddialarıyla ilgili olarak açıklama yaptı. Açıklamada, vatandaşlığa geçirilen Suriyeli sayısının 221 bin 671 olduğu belirtilirken "Bir kişinin doğum yerinin yurtdışı olması o kişinin yabancı olduğu anlamına gelmediği gibi Türk vatandaşlığını kazandığı anlamına da gelmemektedir" denildi.
Nüfus Müdürlüğü'nden nasıl randevu alınır? e-Devlet sistemi üzerinden Nüfus Müdürlüğü'nden randevu alınabilir mi? Nüfus Müdürlüğü'nden nasıl randevu alınır? e-Devlet sistemi üzerinden Nüfus Müdürlüğü'nden randevu alınabilir mi? T.C Kimlik Kartı, pasaport, sürücü belgesi ve yeni doğum bildirimi işlemleri yapmak isteyen yurttaşlar, bu işlemleri nasıl yapacağını merak ediyor. Peki, Nüfus müdürlüğünden nasıl randevu alınır? e-Devlet sistemi üzerinden Nüfus Müdürlüğü'nden randevu alınabilir mi? T.C Kimlik Kartı başvurusu nasıl yapılır? Pasaport başvurusu nasıl yapılır? Sürücü belgesi başvurusu nasıl yapılır? Yeni doğum bildirimi nasıl yapılır?
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden 'randevu' uyarısı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden 'randevu' uyarısı İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, randevularına gelemeyecek vatandaşların, randevularını iptal etmemeleri halinde 2 haftaya kadar yeni randevu alamayacaklarını duyurdu.
Son Dakika... Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü duyurdu: Eski tip ehliyetlerin değiştirme süresi 2 yıl uzatıldı Son Dakika... Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü duyurdu: Eski tip ehliyetlerin değiştirme süresi 2 yıl uzatıldı Son dakika gelişmesi... İçişleri Bakanlığı, yıl sonunda dolacak olan ehliyet yenileme süresini 2 yıl daha uzattı.
Pasaport çilesi sürüyor Pasaport çilesi sürüyor Çip krizi nedeniyle teslimatı üç aya uzayan pasaport sorununu, yaklaşık 1.5 ay önce başlayan yerli ve milli üretim de çözemedi. Pasaport alabilmek için tüm kentlerden Ankara’ya gelmek zorunda kalanların, dağıtımın yapıldığı PTT şubesi önündeki bekleyişi devam ediyor.
E-Devlet'ten ad ve soyadı değişikliği nasıl yapılır? Ad ve soyadı değişikliği başvurularında son tarih ne zaman? E-Devlet'ten ad ve soyadı değişikliği nasıl yapılır? Ad ve soyadı değişikliği başvurularında son tarih ne zaman? Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ad ve soyadı değişikliği başvuruları e-Devlet aracılığıyla yapılabiliyor. E-Devlet'ten ad ve soyadı değişikliği nasıl yapılır? Ad ve soyadı değişikliği süresi ne kadar?
Fatih Terim çılgınlığı! Fatih Terim çılgınlığı! Ad ve soyasında değişiklik yapmak isteyenler için Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü son başvuru tarihini duyurmasının ardından 19.756 yurttaş adını soyadını Fatih Terim yapmak istedi.
Ad ve soyadı değişikliğinde son tarih belli oldu Ad ve soyadı değişikliğinde son tarih belli oldu Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ad ve soyadı değişikliği başvurularının 24 Aralık 2022'ye kadar e-devlet aracılığıyla da yapılabileceğini bildirdi.
Nüfus Genel Müdürlüğü'nden 'Kemal Kılıçdaroğlu' açıklaması Nüfus Genel Müdürlüğü'nden 'Kemal Kılıçdaroğlu' açıklaması Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Bizdeki seçmen bilgisi YSK’nin elinde yok, her seçmeni biliyoruz” sözlerine ilişkin olarak açıklama yayımladı.

En Çok Okunanlar

Şahsım ormanı milyarları yutttu!
Şahsım ormanı milyarları yutttu! Ankara’da Cumhurbaşkanlığı’nın da yar aldığı Beştepe’ye yapılacak “millet ormanı” bu yıl tamamlanacak. Toplam tutarı 2.3 milyar lira olan proje için bu yıl 1.2 milyar lira harcama yapılacak. Yangınlarla mücadelede kullanılmak üzere helikopter ve uçak alımı için 2012 yılında başlatılan projenin tamamlanması ise 2028’e kaldı.
İYİ Partili Türkkan’dan Tan Sağtürk açıklaması: 'Aldığım bilgiye göre…'
İYİ Partili Türkkan’dan Tan Sağtürk açıklaması: 'Aldığım bilgiye göre…' İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Tan Sağtürk’ün Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü görevinden alınmasına ilişkin yaptığı açıklamada, Sağtürk’ün kendi rızasıyla pozisyon değişikliğine gittiğini söyledi
‘Olayla ilgili idari süreç başlatıldı’
‘Olayla ilgili idari süreç başlatıldı’ Silivri’de Ekrem İmamoğlu’nun diploma davası öncesi adliye önünde yaşanan müdahaleye ilişkin “Menzil” iddialarının ardından açıklama yapan Jandarma Genel Komutanlığı, olayda kanuni yetki çerçevesinde orantılı müdahale edildiğini savunarak, bir personelin münferit davranışıyla ilgili idari sürecin başlatıldığını duyurdu.
Gerçekten de başka yolu yok (mu?)…
Gerçekten de başka yolu yok (mu?)… Donald E. Westlake, Balta (The Ax) romanını yayımladığında, ABD’de geniş bir etki uyandırmıştı...
Soğuk ve fırtına kapıda!
Soğuk ve fırtına kapıda! Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 18 Ocak Pazar gününe ilişkin hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu olması beklenirken hava sıcaklığı, mevsim normallerinin altında seyredecek.
Başarı kimleri rahatsız eder?
Başarı kimleri rahatsız eder? İki sezondur Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü görevini yürüten Tan Sağtürk’ün görevine son verildi. Genel müdürlük görevini vekâleten Barış Salcan yürütecek. Sağtürk, Kültür ve Turizm Bakanı’nın sanat danışmanı olarak görevine devam edecek.
Okan Buruk, Osimhen'in geri dönüş tarihini açıkladı!
Okan Buruk, Osimhen'in geri dönüş tarihini açıkladı! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Afrika Uluslar Kupası için Nijerya Milli Takımı'nda bulunan Victor Osimhen hakkında konuştu.
"Atatürk'e olan öfkenin, nefretinin, kininin altında ne var?"
"Atatürk'e olan öfkenin, nefretinin, kininin altında ne var?" Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ilkokul birinci ve ikinci sınıf öğrencilerine karne yerine verilen "Öğrenci Gelişim Raporu'nda Atatürk'e yer verilmemesine tepki gösterdi. Özdağ, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e "Sen hangi milletin evladısın? Hangi toprakların ürünüsün? İstiklal Harbi’nin önderi Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan öfkenin, nefretinin, kininin altında ne var" diye sordu.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye