Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
2°C Rain and snow İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,35
Euro 50,24
Sterlin 57,88
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 6.376,91
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Maltepe Miting Alanı
Milyonlar Maltepe'ye akın etti: Marmaray durakları miting alanı gibi! Milyonlar Maltepe'ye akın etti: Marmaray durakları miting alanı gibi! CHP, İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluğunu protesto etmek ve "erken seçim" çağrısında bulunmak için bugün Maltepe’de büyük miting gerçekleştiriyor. Yurttaşlar, sabah saatlerinden itibaren miting alanına akın ederken, Marmaray duraklarında yoğunluk oluştu.
Saraçhane'den sonra Maltepe... Saraçhane'den sonra Maltepe... CHP, İBB Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluğunu protesto etmek ve "erken seçim" çağrısında bulunmak için bugün Maltepe’de büyük miting gerçekleştirecek. Yurttaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren alana akın etmeye başladı.
Tarihi mitinge saatler kaldı Tarihi mitinge saatler kaldı CHP'nin 'Ekrem İmamoğlu'na Özgürlük Mitingi' bugün saat 12.00'da başlayacak. Yurttaşların Maltepe miting alanına ulaşabilecekleri güzergahlar neler? İşte ayrıntılar...
Ekrem İmamoğlu'na Özgürlük Mitingi saat kaçta başlayacak? Ekrem İmamoğlu'na Özgürlük Mitingi nerede? Ekrem İmamoğlu'na Özgürlük Mitingi saat kaçta başlayacak? Ekrem İmamoğlu'na Özgürlük Mitingi nerede? Ekrem İmamoğlu'na Özgürlük Mitingi'nin saat kaçta başlayacağı yurttaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Ekrem İmamoğlu'na Özgürlük Mitingi saat kaçta başlayacak? Ekrem İmamoğlu'na Özgürlük Mitingi nerede?
İmamoğlu'ndan Maltepe Mitingi'ne çağrı İmamoğlu'ndan Maltepe Mitingi'ne çağrı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. İmamoğlu, paylaşımında Cumartesi günü düzenlenecek olan Maltepe Mitingi'ne çağrı yaptı.
CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndan 'Maltepe mitingi' çağrısı CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndan 'Maltepe mitingi' çağrısı CHP İstanbul İl Başkanlığı, yarın yapılacak büyük Maltepe mitingi için Valiliğe iletilen izin yazısını paylaşarak, miting için herhangi bir yasaklama bulunmadığını bildirdi.
Ekrem İmamoğlu'ndan 'Maltepe Mitingi' çağrısı! Ekrem İmamoğlu'ndan 'Maltepe Mitingi' çağrısı! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi’nden paylaştığı mesajda Maltepe Mitingi'ne çağrı yaptı.
Maltepe miting alanına nasıl gidilir? Maltepe miting alanı nerede? Maltepe miting alanına nasıl gidilir? Maltepe miting alanı nerede? CHP Gebel Başkanı Özgür Özel, cumartesi günü Maltepe'de büyük miting yapılacağını duyurdu. Buna göre, 29 Mart Cumartesi saat 12.00'de Maltepe'de miting yapılacak. Peki, Maltepe miting alanına nasıl gidilir? Maltepe miting alanı nerede?

En Çok Okunanlar

İYİ Partili Türkkan’dan Tan Sağtürk açıklaması: 'Aldığım bilgiye göre…'
İYİ Partili Türkkan’dan Tan Sağtürk açıklaması: 'Aldığım bilgiye göre…' İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Tan Sağtürk’ün Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü görevinden alınmasına ilişkin yaptığı açıklamada, Sağtürk’ün kendi rızasıyla pozisyon değişikliğine gittiğini söyledi
Şahsım ormanı milyarları yutttu!
Şahsım ormanı milyarları yutttu! Ankara’da Cumhurbaşkanlığı’nın da yar aldığı Beştepe’ye yapılacak “millet ormanı” bu yıl tamamlanacak. Toplam tutarı 2.3 milyar lira olan proje için bu yıl 1.2 milyar lira harcama yapılacak. Yangınlarla mücadelede kullanılmak üzere helikopter ve uçak alımı için 2012 yılında başlatılan projenin tamamlanması ise 2028’e kaldı.
‘Olayla ilgili idari süreç başlatıldı’
‘Olayla ilgili idari süreç başlatıldı’ Silivri’de Ekrem İmamoğlu’nun diploma davası öncesi adliye önünde yaşanan müdahaleye ilişkin “Menzil” iddialarının ardından açıklama yapan Jandarma Genel Komutanlığı, olayda kanuni yetki çerçevesinde orantılı müdahale edildiğini savunarak, bir personelin münferit davranışıyla ilgili idari sürecin başlatıldığını duyurdu.
Başarı kimleri rahatsız eder?
Başarı kimleri rahatsız eder? İki sezondur Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü görevini yürüten Tan Sağtürk’ün görevine son verildi. Genel müdürlük görevini vekâleten Barış Salcan yürütecek. Sağtürk, Kültür ve Turizm Bakanı’nın sanat danışmanı olarak görevine devam edecek.
Gerçekten de başka yolu yok (mu?)…
Gerçekten de başka yolu yok (mu?)… Donald E. Westlake, Balta (The Ax) romanını yayımladığında, ABD’de geniş bir etki uyandırmıştı...
Okan Buruk, Osimhen'in geri dönüş tarihini açıkladı!
Okan Buruk, Osimhen'in geri dönüş tarihini açıkladı! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Afrika Uluslar Kupası için Nijerya Milli Takımı'nda bulunan Victor Osimhen hakkında konuştu.
Kız kardeşler, evlendikten sonra okuyup komşu mahallelere muhtar oldu
Kız kardeşler, evlendikten sonra okuyup komşu mahallelere muhtar oldu Antalya'nın Kemer ilçesinde çocukken ailelerinin okumalarına izin vermediği Münevver Erkal (48) ile Pınar Balaban (45) kardeşler, evlendikten sonra dışarıdan okuyup, eğitimlerini tamamladı. Biri yüksekokul, diğeri liseden mezun olan Erkal ve Balaban, bununla kalmayıp ilçedeki 2 komşu mahalleye de muhtar seçildi.
"Atatürk'e olan öfkenin, nefretinin, kininin altında ne var?"
"Atatürk'e olan öfkenin, nefretinin, kininin altında ne var?" Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ilkokul birinci ve ikinci sınıf öğrencilerine karne yerine verilen "Öğrenci Gelişim Raporu'nda Atatürk'e yer verilmemesine tepki gösterdi. Özdağ, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e "Sen hangi milletin evladısın? Hangi toprakların ürünüsün? İstiklal Harbi’nin önderi Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan öfkenin, nefretinin, kininin altında ne var" diye sordu.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye