Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
3°C Rain and snow İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,35
Euro 50,24
Sterlin 57,88
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 6.373,48
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler kısa çalışma ödeneği
Patronun gözü kısa çalışma ödeneğinde! Patronun gözü kısa çalışma ödeneğinde! Sektörel sorunların arttığı dönemde iş dünyasının temsilcileri, pandemi döneminde yoğun kullanılan Kısa Çalışma Ödeneği’nin yeniden uygulanmasını talep etti. Uzmanlar ise bu talebin işten çıkarma dalgasının habercisi olduğunu ve işçilerin işsizlik ile KÇÖ arasında tercih yapmak zorunda kalabileceğini belirtiyor.
Kısa Çalışma Ödeneği bayramdan önce yatacak mı? KÇÖ erken mi yatıyor? Kısa Çalışma Ödeneği bayramdan önce yatacak mı? KÇÖ erken mi yatıyor? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, X hesabından yaptığı paylaşımda işsizlik ödeneği ve kısa çalışma ödeneği ödemelerinin yatırılacağı tarihi duyurdu. Peki, Kısa Çalışma Ödeneği bayramdan önce yatacak mı? KÇÖ erken mi yatıyor?
Yeniden kısa çalışma ödeneği istiyorlar Yeniden kısa çalışma ödeneği istiyorlar İşverenler, ekonomideki koşulları bahane ederek pandemi döneminde olduğu gibi yine kısa çalışma ödeneğinin devreye alınmasını istedi. Ancak kısa çalışma ödeneğinde işçi ücretinin yüzde 60’ını alabiliyor. Böyle bir durumda zaten düşük olan ücretler daha da düşecek.
Yönetmelik değişti Yönetmelik değişti Yönetmelikte yapılan değişiklikle ödeneğin onda birinin haczedilebilmesinin yolu açıldı.
Bakan Işıkhan: 'İşveren ve çalışan arasındaki dengeyi koruyoruz' Bakan Işıkhan: 'İşveren ve çalışan arasındaki dengeyi koruyoruz' Sektör Buluşması Programı'na katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, ekonomi ve çalışma yaşamına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sektör temsilcileri ile bir araya geleceğini aktaran Işıkhan, işverenler ile çalışanlar arasındaki dengeyi koruduklarını iddia etti.
Resmi Gazete'de yayımlandı: Kısa çalışma yönetmeliği yeniden düzenlendi Resmi Gazete'de yayımlandı: Kısa çalışma yönetmeliği yeniden düzenlendi Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan yönetmelikle kısa çalışma yönetmeliği yeniden düzenlendi. 3 ay olan çalışma süresinde değişiklik yapılmadı.
İşsizlik Sigortası Fonu rekor büyüklüğe ulaştı İşsizlik Sigortası Fonu rekor büyüklüğe ulaştı İşsizlik Sigortası Fonu, ağustos sonu itibarıyla 153 milyar lirayla rekor büyüklüğe ulaştı. Fondan on 21 yılda 17 milyon 893 bin kişiye toplam 116 milyar lira ödendi.
İŞKUR'dan kısa çalışma ödeneği açıklaması İŞKUR'dan kısa çalışma ödeneği açıklaması İŞKUR, deprem bölgesinde istihdamın toparlanması çalışmaları kapsamında işbaşı eğitim programlarından yararlanma süresinin 31 Aralık 2024'e kadar uzatıldığını açıkladı.
Deprem bölgesinde kısa çalışma ödeneğinin süresi uzatıldı Deprem bölgesinde kısa çalışma ödeneğinin süresi uzatıldı Resmi Gazete’de yayımlanan cumhurbaşkanı kararına göre, deprem bölgesinde Kısa Çalışma Ödeneği 7 Ağustos tarihine kadar uzatıldı.
Kısa Çalışma Ödeneği nedir, kimler alabilir? Kısa Çalışma Ödeneği uzatıldı mı, ne zaman bitecek? KSÖ kaç TL? Kısa Çalışma Ödeneği nedir, kimler alabilir? Kısa Çalışma Ödeneği uzatıldı mı, ne zaman bitecek? KSÖ kaç TL? 24 Temmuz Pazartesi günü Kabine Toplantısı'da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gündeme getirilen Kısa Çalışma Ödeneğine (KÇÖ) dair araştırmalar hız kazandı. 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depreminin ardından deprem bölgelerinde uygulamaya koyulan Kısa Çalışma Ödeneği ve nakdi ücret yardımının ne zamana kadar devam edeceği merak ediliyor. Peki, Kısa Çalışma Ödeneği nedir, kimler alabilir? Kısa Çalışma Ödeneği uzatıldı mı, ne zaman bitecek? KÇÖ kaç TL?
Çalışma Bakanlığı'ndan 10 il için kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği açıklaması Çalışma Bakanlığı'ndan 10 il için kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, büyük depremlerin ağır yıkım yarattığı 10 ilde kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği sağlanacağını duyurdu.

En Çok Okunanlar

Yurttaşa saldıran o komutan Menzilci mi?
Yurttaşa saldıran o komutan Menzilci mi? CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun diplomasının iptal edilmesi kararına karşı açtığı dava öncesi adliye önünde yurttaşlara saldıran rütbeli jandarmanın Menzil cemaati mensubu olduğu iddia edildi.
İYİ Partili Türkkan’dan Tan Sağtürk açıklaması: 'Aldığım bilgiye göre…'
İYİ Partili Türkkan’dan Tan Sağtürk açıklaması: 'Aldığım bilgiye göre…' İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Tan Sağtürk’ün Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü görevinden alınmasına ilişkin yaptığı açıklamada, Sağtürk’ün kendi rızasıyla pozisyon değişikliğine gittiğini söyledi
Mahkemeden emeklilerin aleyhine karar
Mahkemeden emeklilerin aleyhine karar Ankara 9. İdare Mahkemesi, emekli Yargıtay Üyesi Seyfettin Çilesiz’in 2023 yılında memura verilen ancak memur emeklilerine uygulanmayan seyyanen zamla ilgili işlemin iptali istemiyle açtığı davayı reddetti. Mahkeme, söz konusu yasal düzenlemenin Anayasa’ya aykırılık iddiasını da kabul etmedi. Kararı istinafa taşıyacaklarını kaydeden Çilesiz'in Avukat Ali Erdem Gündoğan, müvekkili adına Anayasa Mahkemesi’ne "bireysel başvuruda" bulunacaklarını da bildirdi.
Erdoğan'a '100 Yılın Devlet Başkanı' ödülü!
Erdoğan'a '100 Yılın Devlet Başkanı' ödülü! AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eski TBMM Başkanı AKP'li İsmail Kahraman'ın kurucusu olduğu vakıf tarafından "100 Yılın Devlet Başkanı" ödülü verildi.
Okan Buruk'tan Fenerbahçe derbisi itirafı!
Okan Buruk'tan Fenerbahçe derbisi itirafı! Trendyol Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında Galatasaray, Gaziantep FK'yı konuk edecek. Maç öncesinde teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe, En-Nesyri için kararını verdi!
Fenerbahçe, En-Nesyri için kararını verdi! Fenerbahçe'de gidecekler listesinin başında yer alan isimlerden Youssef En-Nesyri için Napoli teklifini iletmişti. Sarı lacivertli ekibin, İtalyan takımının yaptığı teklife sıcak baktığı iddia edildi.
İspanyol basınından Arda Güler'e övgü!
İspanyol basınından Arda Güler'e övgü! Real Madrid'in Levante'yi 2-0 yendiği maçın en iyi oyuncusu seçilen Arda Güler, İspanyol medyasında rüzgar gibi esiyor. İspanya basını, milli futbolcuyu yerlere göklere sığdıramadı.
'Özel liderliğinde, partimizi iktidara getireceğiz!'
'Özel liderliğinde, partimizi iktidara getireceğiz!' CHP'li büyükşehir belediye başkanları tarafından yapılan ortak açıklamada "Kentlerimizde başlattığımız dönüşümü tüm ülkeye yayarak, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde ilk seçimlerde partimizi iktidara getireceğimize inanıyoruz" denildi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye