Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
2°C Rain and snow İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,35
Euro 50,24
Sterlin 57,88
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 6.376,50
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi
Arakçi: 'Durum tamamen kontrol altında' Arakçi: 'Durum tamamen kontrol altında' Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ülke geneline yayılan protestolarda durumun tamamen kontrol altına alındığını iddia etti. Arakçi ayrıca ABD'ye "savaşa da müzakarelere de hazır oldukları" mesajını verdi.
Abbas Arakçi kimdir? İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi kaç yaşında? Abbas Arakçi kimdir? İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi kaç yaşında? İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İslam İşbirliği Teşkilatı Dışişleri Bakanları toplantısı için bulunduğu İstanbul'dan açıklamalar yaptı. Arakçi, meşru müdafaa hakkı kapsamında karşılık vermeleri gerektiğini söyledi. Peki, Abbas Arakçi kimdir? İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi kaç yaşında?
İstanbul'da 'İran' zirvesi İstanbul'da 'İran' zirvesi İsrail'in İran'a saldırıları sürerken İstanbul'da da AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi'yle görüştü.
İran’dan ‘Suriye ordusu’ değerlendirmesi İran’dan ‘Suriye ordusu’ değerlendirmesi İran Devlet Kanalı'na konuşan İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İdlib’deki hareketlerden Suriye güvenlik güçlerinin haberdar olduğunu, ancak ordunun yetersizliği ve gelişmelerin hızını şaşırtıcı bulduğunu belirtti. Beşar Esad’ın ordusunun performansını değerlendiren Erakçi, şaşkınlık ve memnuniyetsizlik duyduğunu aktardı.
Fidan Esad'ı, Arakçi İsrail'i işaret etti Fidan Esad'ı, Arakçi İsrail'i işaret etti İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, dün son gelişmeleri görüşmek üzere Ankara’da Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile bir araya geldi. Fidan, “Rejimin siyasi sürece samimi biçimde dahil olmaması bir hataydı” dedi. Arakçi ise “Siyonist rejimi göz ardı etmek büyük hata olur” ifadelerini kullandı
İran Dışişleri Bakanı Arakçi Suriye'de: Esad ile bir araya geldi İran Dışişleri Bakanı Arakçi Suriye'de: Esad ile bir araya geldi İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, resmi temaslarda bulunmak üzere Suriye’nin başkenti Şam’a geldi. Arakçi, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüştü.
İran'dan Türkiye'ye üst düzey ziyaret İran'dan Türkiye'ye üst düzey ziyaret Dışişleri Bakanlığı, İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi'nin Türkiye'ye ziyaret edeceğini duyurdu.
‘İsrail İran’ı savaşa çekmeye çalışmaktan vazgeçmeli' ‘İsrail İran’ı savaşa çekmeye çalışmaktan vazgeçmeli' Önceki günkü Güney Kafkasya zirvesine katılan Arakçi, dün de Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile bir araya geldi. İkili görüşme sonrası Fidan, “Savaşın bölgeye yayılma riskini” vurguladı.

En Çok Okunanlar

İYİ Partili Türkkan’dan Tan Sağtürk açıklaması: 'Aldığım bilgiye göre…'
İYİ Partili Türkkan’dan Tan Sağtürk açıklaması: 'Aldığım bilgiye göre…' İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Tan Sağtürk’ün Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü görevinden alınmasına ilişkin yaptığı açıklamada, Sağtürk’ün kendi rızasıyla pozisyon değişikliğine gittiğini söyledi
‘Olayla ilgili idari süreç başlatıldı’
‘Olayla ilgili idari süreç başlatıldı’ Silivri’de Ekrem İmamoğlu’nun diploma davası öncesi adliye önünde yaşanan müdahaleye ilişkin “Menzil” iddialarının ardından açıklama yapan Jandarma Genel Komutanlığı, olayda kanuni yetki çerçevesinde orantılı müdahale edildiğini savunarak, bir personelin münferit davranışıyla ilgili idari sürecin başlatıldığını duyurdu.
Bebek Otel soruşturmasında 'gizli kamera' iddiası
Bebek Otel soruşturmasında 'gizli kamera' iddiası Bebek Otel ve Şişli’deki bir rezidansa yönelik uyuşturucu ve fuhuş soruşturmasında, gizli kameralarla kayıt alındığı ve özel davetli partiler düzenlendiği iddiaları dosyaya girdi. Operasyonda ele geçirilen şifreli dijital materyallerin incelenmesi için savcılık tarafından özel bir bilirkişi heyeti kuruldu.
Başarı kimleri rahatsız eder?
Başarı kimleri rahatsız eder? İki sezondur Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü görevini yürüten Tan Sağtürk’ün görevine son verildi. Genel müdürlük görevini vekâleten Barış Salcan yürütecek. Sağtürk, Kültür ve Turizm Bakanı’nın sanat danışmanı olarak görevine devam edecek.
Şahsım ormanı milyarları yutttu!
Şahsım ormanı milyarları yutttu! Ankara’da Cumhurbaşkanlığı’nın da yar aldığı Beştepe’ye yapılacak “millet ormanı” bu yıl tamamlanacak. Toplam tutarı 2.3 milyar lira olan proje için bu yıl 1.2 milyar lira harcama yapılacak. Yangınlarla mücadelede kullanılmak üzere helikopter ve uçak alımı için 2012 yılında başlatılan projenin tamamlanması ise 2028’e kaldı.
İfade verirken fenalaşmıştı… Nazlıcan Taşkın tutuklandı
İfade verirken fenalaşmıştı… Nazlıcan Taşkın tutuklandı İstanbul’da yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan Nazlıcan Taşkın, ifade sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırılmasının ardından, ek gözaltı süresi sonunda çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
‘Teknik ve takvimsel zorunluluk’
‘Teknik ve takvimsel zorunluluk’ Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 10 Kasım’ın ara tatile denk gelmesinin “teknik ve takvimsel zorunluluklardan kaynaklandığını” savundu. Tekin, laiklik ve Atatürk’ün kimsenin tekelinde olmadığını belirtirken, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, İlkokul 1. ve 2. sınıflarda verilen gelişim raporunda Atatürk resmi olmadığına dikkat çekti.
Okan Buruk, Osimhen'in geri dönüş tarihini açıkladı!
Okan Buruk, Osimhen'in geri dönüş tarihini açıkladı! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Afrika Uluslar Kupası için Nijerya Milli Takımı'nda bulunan Victor Osimhen hakkında konuştu.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye