Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
3°C Rain and snow İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,35
Euro 50,24
Sterlin 57,88
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 6.377,27
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Demokrasi ve Atılım Partisi
Ali Babacan: İnanın, 14 Mayıs, hepimizin bayramı olacak, Türkiye’nin bayramı olacak Ali Babacan: İnanın, 14 Mayıs, hepimizin bayramı olacak, Türkiye’nin bayramı olacak DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 14 Mayıs’ta yapılması beklenen cumhurbaşkanlığı seçimi için tüm yurttaşlara oy kullanma çağrısı yaparak, “Gönül rahatlığıyla oylarınızı kullanacaksınız. Kurduğumuz sandık güvenliği kadrosu da sabaha kadar bu oyları koruyacak. Kimsenin şüphesi olmasın. İnanın, 14 Mayıs, hepimizin bayramı olacak, Türkiye’nin bayramı olacak” dedi.
"Cumhurbaşkanı Ali Babacan" sloganları sonrası Babacan ceketini çıkardı "Cumhurbaşkanı Ali Babacan" sloganları sonrası Babacan ceketini çıkardı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara'daki Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliğinde konuşurken, "Cumhurbaşkanı Ali Babacan" sloganlarının atıldığını duyunca ceketini çıkartarak açıklamalarına devam etti.
'Aksi takdirde atacağı her adım...' 'Aksi takdirde atacağı her adım...' DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önümüzdeki seçimlerde aday olup olamayacağına yönelik tartışmalara ilişkin “Sayın Erdoğan tekrar aday olmak istiyorsa sandığı 6 Nisan’dan önce getirmesi lazım. Aksi takdirde atacağı her adım anayasaya aykırılık teşkil edecektir” dedi.
Ali Babacan: İddia ettiğiniz gibi ekonomimiz büyüyorsa, bu büyümeden neden sadece etrafınızdakiler ve zaten parası olanlar pay alıyor Ali Babacan: İddia ettiğiniz gibi ekonomimiz büyüyorsa, bu büyümeden neden sadece etrafınızdakiler ve zaten parası olanlar pay alıyor Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “İddia ettiğiniz gibi ekonomimiz büyüyorsa, bu büyümeden neden sadece etrafınızdakiler ve zaten parası olanlar pay alıyor? Ücretleri gerçek enflasyon farkının üstüne refah payı ekleyerek artırın, bu büyümeden işçi de memur da emekli de payını alsın” dedi.
Babacan'dan aday açıklaması Babacan'dan aday açıklaması Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Şu anda cumhurbaşkanı adayı belirlemenin zamanı değil. İnşallah Türkiye için en hayırlı ismi belirleyeceğiz ama belirleyeceğimiz isim inşallah Türkiye’nin 13’üncü cumhurbaşkanı olacak. Hedefimiz ve amacımız bu" dedi.
Ali Babacan'dan İstanbul polisine tepki Ali Babacan'dan İstanbul polisine tepki DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, İstanbul’da Çin Başkonsolosluğu önünde protesto eden Uygurlara yapılan polis müdahalesine tepki gösterdi. Babacan, “Zulmü protesto edenlere ‘Sizi süpüreceğiz’ diyen adaletten falan hiç bahsetmesin. Siz Uygur kardeşlerimize baskı uygulayan Çin polisi misiniz” dedi.
Ali Babacan: Bazı kanallar tanıtım filmimizi yayınlamayı reddetti Ali Babacan: Bazı kanallar tanıtım filmimizi yayınlamayı reddetti Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “TRT kanalları, Kanal D, ATV, A Haber, A2, CNN Türk, Teve 2, TV 8, TV Net, Kanal 7, Ülke TV, 360 TV, 24 TV... Size sesleniyorum. DEVA Partisi’nin reklamını yayınlayın. Korkmayın” dedi.
Babacan Cumhurbaşkanlığına seslendi: Milleti korkutmayın Babacan Cumhurbaşkanlığına seslendi: Milleti korkutmayın DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Bu tweeti VPN sayesinde paylaşabiliyorum. Güya halkın paniğe kapılmaması için yayın yasağı getirenler, tüm medyayı baskılayarak herkesi daha çok korkutuyor. Cumhurbaşkanlığı, halkın haber alma özgürlüğünü baltalamayın, milleti korkutmayın” dedi.
Saray'a seslendi Saray'a seslendi DEVA Partisi lideri Babacan, “Hesap ortada. Fakat bunlar, hesap kitap bilmiyor. Sorun da burada zaten. Cumhuriyet tarihinin en yüksek faiz ödeyen yönetimi olarak tarihe geçtiler. Lafa gelince ne diyorlar? ‘Faiz lobisi’, değil mi? Hey yavrum hey. Bu mu sizin faize karşı haliniz yahu? O faiz lobisi, Beştepe’de düğün yapıyor, düğün. Yazık günah” dedi.
Ali Babacan: Garip birlikteliğin adı Cumhur İttifakı Ali Babacan: Garip birlikteliğin adı Cumhur İttifakı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Biri diğeri olmadan hükûmet kuramıyor, öbürü ise hükûmet olmadan ülke yönetiyor. Bu garip birlikteliğin adı Cumhur İttifakı” dedi.
Ali Babacan: Seçimden sonra derhal kapatacağız Ali Babacan: Seçimden sonra derhal kapatacağız DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) kuruluş yıl dönümünde, “Derhal kapatacağız” mesajını verdi.
Babacan'dan Erdoğan'a tepki Babacan'dan Erdoğan'a tepki DEVA lideri Ali Babacan, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bak PKK'nın 5 tane, 10 tane, 15 tane var" ifadelerine tepki gösterdi: Yazık, utanç verici...
DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı, ÖSYM binası önünde 'KPSS nöbeti' tutmaya başladı DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı, ÖSYM binası önünde 'KPSS nöbeti' tutmaya başladı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İstanbul İl Başkanlığı, iptal edilen sınav yerine pazar yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) öncesinde ÖSYM’nin binası önünde nöbet tutmaya başladı. DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, “ÖSYM'ye olan güven zedelendi. Bu sebeple DEVA Partisi kadroları olarak, ÖSYM binası önünde gençler için, gençlerin mutluluğu, umudu, yarınları için nöbetteyiz” dedi.
Masada ayrılık mı var? Masada ayrılık mı var? Temel Karamollaoğlu'nun “6’lı masanın eskiden olduğu gibi büyük öneminin kalmadığı” ifadeleri üzerine kulislerde, “6’lı masa dağılıyor mu?” sorusu gündeme geldi.
DEVA lideri Babacan: DEVA lideri Babacan: Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Çağrı yapıyorum: Yarın sabah, mesai başlar başlamaz reeskont kredilerinin önü açılsın. Türkiye’nin ihracattan ve üretimden kısacak lüksü yok” açıklamasını yaptı.
DEVA Partili Yeneroğlu: DEVA Partili Yeneroğlu: Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Hukuk ve Adalet Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu, “Türkiye'de çok ciddi bir sorun olan siyasetin finansmanı sorununun aşılması gerekiyor. Şu anda siyasetin çok büyük bir bölümü itibariyle kayıt dışı finanse edildiğini biliyoruz” dedi.
Ali Babacan: Ali Babacan: DEVA lideri Ali Babacan, Erdoğan’ın seçim kampanyasını başlattığını, kutuplaştırmayı artırarak kampanyaya devam ettiğini söyledi.

En Çok Okunanlar

İfade verirken fenalaşmıştı… Nazlıcan Taşkın tutuklandı
İfade verirken fenalaşmıştı… Nazlıcan Taşkın tutuklandı İstanbul’da yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan Nazlıcan Taşkın, ifade sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırılmasının ardından, ek gözaltı süresi sonunda çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
İYİ Partili Türkkan’dan Tan Sağtürk açıklaması: 'Aldığım bilgiye göre…'
İYİ Partili Türkkan’dan Tan Sağtürk açıklaması: 'Aldığım bilgiye göre…' İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Tan Sağtürk’ün Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü görevinden alınmasına ilişkin yaptığı açıklamada, Sağtürk’ün kendi rızasıyla pozisyon değişikliğine gittiğini söyledi
Szymanski yeni takımına imzayı atıyor!
Szymanski yeni takımına imzayı atıyor! Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen isimlerden Sebastian Szymanski'nin Rennes'le anlaşma sağladığı, kulüpler arasında görüşmelerin devam ettiği iddia edildi.
Galatasaray taraftarından yönetime tepki!
Galatasaray taraftarından yönetime tepki! Süper Lig'de Galatasaray'ın Gaziantep FK ile oynadığı maçta taraftlar yönetime tepki gösterdi. Sarı-kırmızılı takımın taraftarları Gaziantep FK'nın golünün ardından "Yönetim istifa" tezahüratı yaptı.
Yurttaşa saldıran o komutan Menzilci mi?
Yurttaşa saldıran o komutan Menzilci mi? CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun diplomasının iptal edilmesi kararına karşı açtığı dava öncesi adliye önünde yurttaşlara saldıran rütbeli jandarmanın Menzil cemaati mensubu olduğu iddia edildi.
Mahkemeden emeklilerin aleyhine karar
Mahkemeden emeklilerin aleyhine karar Ankara 9. İdare Mahkemesi, emekli Yargıtay Üyesi Seyfettin Çilesiz’in 2023 yılında memura verilen ancak memur emeklilerine uygulanmayan seyyanen zamla ilgili işlemin iptali istemiyle açtığı davayı reddetti. Mahkeme, söz konusu yasal düzenlemenin Anayasa’ya aykırılık iddiasını da kabul etmedi. Kararı istinafa taşıyacaklarını kaydeden Çilesiz'in Avukat Ali Erdem Gündoğan, müvekkili adına Anayasa Mahkemesi’ne "bireysel başvuruda" bulunacaklarını da bildirdi.
Valilik saat vererek uyardı: Marmara için fırtına alarmı!
Valilik saat vererek uyardı: Marmara için fırtına alarmı! Marmara'da yarın denizlerde beklenen fırtına nedeniyle feribot seferleri iptal edilirken İstanbul Valiliği de fırtınaya karşı uyarıda bulundu.
Zirve yarışında Galatasaray'a Gaziantep FK çelmesi!
Zirve yarışında Galatasaray'a Gaziantep FK çelmesi! Trendyol Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında Galatasaray, Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye