Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
3°C Rain and snow İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,38
Euro 50,29
Sterlin 57,92
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 6.375,39
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Ahmet Zeki Üçok
175 milyonluk cevap 175 milyonluk cevap Cevap verilemeyen her soru yeni sorulara gebedir.
Yazarımız Terkoğlu ve emekli asker Üçok’a açılan davada yeni gelişme Yazarımız Terkoğlu ve emekli asker Üçok’a açılan davada yeni gelişme Gazetemiz yazarı Barış Terkoğlu ve emekli asker Ahmet Zeki Üçok hakkında “zincirleme şekilde kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret” suçlamasıyla açılan davanın beşinci duruşması bugün görüldü. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na müzekkere yazılarak emekli savcı Gökalp Kökçü hakkındaki iddianamenin istenilmesine karar veren mahkeme, bir sonraki duruşmayı 28 Nisan’a erteledi.
Üçok’a askeri sağlık ocağı yasağı Üçok’a askeri sağlık ocağı yasağı Kumpas davalarda 4 yıl 10 ay hapis yatan ve geçtiğimiz aylarda askeri sosyal tesislere girişi yasaklanan emekli hâkim Ahmet Zeki Üçok, Fenerbahçe Orduevi’ndeki sağlık ocağına da alınmadı. Kalp hastası olan Üçok, ilaçlarını almak için başvurduğu sağlık ocağına girişinin yasaklanmasına tepki göstererek Danıştay’a dava açtı.
Ahmet Zeki Üçok: Suç duyurusunda bulunacağım Ahmet Zeki Üçok: Suç duyurusunda bulunacağım Ahmet Zeki Üçok, emekli askerlerin askeri sosyal tesislere ve orduevlerine girişini yasaklayanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Üçok "Emekli askerlerin Orduevlerine girişlerini yasaklayanlar hakkında da suç duyurusunda bulunacağımı, Kim olduğunu açıklamaktan korkan, MSB kaynaklarının bilgilerine sunarım" ifadelerini kullandı.
Ahmet Zeki Üçok kimdir? Ahmet Zeki Üçok kimdir? FETÖ kumpası mağduru emekli Askeri Hakim Ahmet Zeki Üçok'un orduevlerine girişi yasaklandığı öğrenildi. Peki, Ahmet Zeki Üçok kimdir? Emekli asker Ahmet Zeki Üçok kaç yaşında?
Emekli askeri hakimden ‘İmamoğlu’ çıkışı Emekli askeri hakimden ‘İmamoğlu’ çıkışı Emekli askeri hakim Albay Ahmet Zeki Üçok, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasına ve diplomasının iptal edilmesine tepki gösterdi. Üçok yaptığı paylaşımda İmamoğlu’nun eski Genelkurmay Başkanı Akar’ın kızıyla aynı olduğunu belirterek “Tek bir talebimiz var; ne zulüm, ne merhamet. Yalnızca adalet” notunu düştü.
Emekli askeri hakimden Akşener’e sert sözler Emekli askeri hakimden Akşener’e sert sözler Eski İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve emekli askeri hakim Ahmet Zeki Üçok, yapılan AKP kongresinin ardından eski İYİ Parti lideri Meral Akşener’e sert sözlerle seslendi.
Sosyal medyadan duyurdu Sosyal medyadan duyurdu Eski AKP milletvekili Mehmet Metiner, emekli askeri hakim Ahmet Zeki Üçok hakkında, Halk TV'de kendisine yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.
Emekli askeri hakimden ‘teğmenler’ tepkisi Emekli askeri hakimden ‘teğmenler’ tepkisi Emekli askeri hakim Ahmet Zeki Üçok, teğmenlerin TSK’den ihraç edilmesine teprki gösterdi. Üçok, sorumluluğu olduğunu düşündüğü 3 yetkili isim için “Gördüğümüzde sırtımızı döneceğiz” açıklaması yaptı.
Emekli askeri hakim Ahmet Zeki Üçok, İYİ Parti'den istifa etti Emekli askeri hakim Ahmet Zeki Üçok, İYİ Parti'den istifa etti 2022 yılında İYİ Parti'ye katılan Ahmet Zeki Üçok, partiden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.
Teğmenleri ‘FETÖ’yle kıyaslamıştı... Teğmenleri ‘FETÖ’yle kıyaslamıştı... AKP’li vekil Mustafa Varank, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganı atan teğmenleri 'FETÖ'cü olmak suçlamasıyla ihraç edilen askerlerle kıyasladı. Emekli Askeri Hakim Ahmet Zeki Üçok Varank’a sosyal medya hesabından yanıt verdi.
Bakan Güler açıkladı Bakan Güler açıkladı Cumhuriyet TV'nin Gündem Özel programının konuğu emekli Askeri Hakim Ahmet Zeki Üçok oldu. Üçok, harp akademisinden mezun olan teğmenlerin yemin törenindeki hareketleri dolayısı ile disiplin kurulana sevk edilmesi nedeniyle Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'i sert sözlerle eleştirdi.
Akar’ın din ve eğitim çelişkisi... Akar’ın din ve eğitim çelişkisi... ‘Çocuklarınıza Allah korkusu öğretin’ diyen AKP’li Akar’a tepki gösteren Emekli Askeri Hakim Üçok, “Sen hakkı, hukuku bilmeyen kanunlara aykırı iş yapan biri olarak kalkıp bizim halkımıza ‘Çocuklarınıza Allah korkusu öğretin’ diyebilecek son kişi bile değilsin” dedi.
Ahmet Zeki Üçok'tan OYAK'a ilişkin yeni açıklama: Ahmet Zeki Üçok'tan OYAK'a ilişkin yeni açıklama: Yazarımız Barış Terkoğlu, OYAK’ın açıkladığı nema oranına ilişkin tepkileri gündeme getirmişti. Konuya dair Cumhuriyet TV’de konuşan Ahmet Zeki Üçok, açıklanan oranın yanı sıra konut haklarındaki ayrıcalıklarına da el konulduğunu belirterek geçtiğimiz yıl 3 emekli albayın bu sebeple bir grup tarafından saldırıya uğradığını açıkladı.
İYİ Parti’de ‘Abilik’ formülü tartışması... İYİ Parti’de ‘Abilik’ formülü tartışması... İYİ Parti’nin seçimli olağanüstü kongresi için geri sayım başladı. Adaylar netleşirken, bazı kurmaylar ise olağan kongreye dek partiye “abilik” yapılacak bir formül üzerinde duruyor. Abilik görevi için partide her kesimin yakın olduğu İstanbul milletvekili Cihan Paçacı’nın adı geçiyor. “Cihan abi” formülünün ortaya çıkmasının ardından Dervişoğlu da “Ağabey formülüne de talibim” çıkışı yaptı.
Hedefinde Akşener ve parti yöneticileri vardı... Hedefinde Akşener ve parti yöneticileri vardı... İYİ Parti GİK Üyesi Ahmet Zeki Üçok, yerel seçimlerdeki başarısızlığın sorumlusunun Meral Akşener ve parti yöneticileri olduğunu belirterek, "Sizleri affetmiyoruz" dedi.
Yazarımız Terkoğlu ve Ahmet Zeki Üçok’a açılan davanın duruşması görüldü: Siyasi yasak ve ceza istemi Yazarımız Terkoğlu ve Ahmet Zeki Üçok’a açılan davanın duruşması görüldü: Siyasi yasak ve ceza istemi Gazetemiz yazarı Barış Terkoğlu’na “Hatırlı Fetöcüler nasıl kurtarılıyor” ve “Savcı Bey geliyorum, bu yazıyı da ekleyin” başlıklı yazılarından ötürü açılan davanın duruşması görüldü. Emekli askeri savcı ve hakim Ahmet Zeki Üçok da haberde yer alan görüşünden dolayı yargılanıyor.
Ahmet Zeki Üçok Ahmet Zeki Üçok Tuzla Piyade Okulu’nda yakasına Atatürk fotoğrafı takmayan teğmenler tartışması sürerken emekli askeri hâkim Üçok, “disiplin zafiyetini” değerlendirdi. Üçok, “Bağımsız askeri yargı olsa tarikatlar TSK’de barınamazdı” dedi.
'İtibar kaybediyoruz' 'İtibar kaybediyoruz' İYİ Parti’de CHP’den gelen “işbirliği” teklifinin, Genel İdare Kurulu (GİK) kararıyla reddedilmesinin ardından ortaya çıkan tartışmalar krize dönüştü.
İYİ Parti'de 'işbirliği' çatlağı... İYİ Parti'de 'işbirliği' çatlağı... Son dakika gelişmesi... İYİ Parti Hukuk ve İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Ahmet Zeki Üçok görevden alındı.
İYİ Partili Üçok’tan çarpıcı yerel seçim tespiti İYİ Partili Üçok’tan çarpıcı yerel seçim tespiti İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zeki Üçok, yerel seçimlerde CHP ile “işbirliği olursa/olmazsa” yaşanacak senaryoları haritalarla hazırladı. Cumhuriyet TV’de konuşan Üçok, işbirliği olmaması durumunda CHP’nin sadece 4 ili alabileceğini söyledi.
Emekli Hakim Albay'dan Erdoğan'ın o sözlerine yanıt: Emekli Hakim Albay'dan Erdoğan'ın o sözlerine yanıt: TİP'ten Hatay milletvekili seçilen Can Atalay hakkında Anayasa Mahkemesi'nin verdiği tahliye kararına Yargıtay'ın uymamasıyla başlayan süreç, yeni anayasa tartışmalarına evrildi. Konuya dair Cumhuriyet TV yayınına katılan Emekli Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok, tartışmalara ilişkin görüşlerini aktardı.
Can Atalay krizinin perde arkası Can Atalay krizinin perde arkası Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) tutuklu TİP milletvekili Can Atalay hakkındaki ihlal kararına direndi. Yargıtay, AYM’nin yetkisini aştığını öne sürüp üyeler hakkında suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi. Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesi işlemlerinin başlatılması için karar TBMM’ye gönderildi. Hukukçular ve siyasiler, Yargıtay’a sert tepki gösterdi.
'Seni Bakan yapanın...' 'Seni Bakan yapanın...' Eski asker ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zeki Üçok, AYM'nin 'hak ihlali' kararı verdiği ancak hala daha hukuksuzca cezaevinde tutulan TİP Milletvekili Can Atalay için bir paylaşımda bulundu. Bakan Yılmaz Tunç'a ve İstanbul 13’üncü Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mesut Özdemir'e seslenen Üçok, "Seni Bakan yapanın da, Mahkeme Başkanı yapanın da Allah belasını versin diyorum" dedi.
Ahmet Zeki Üçok kimdir, nereli, kaç yaşında? İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Ahmet Zeki Üçok hangi partilerde görev yaptı? Ahmet Zeki Üçok kimdir, nereli, kaç yaşında? İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Ahmet Zeki Üçok hangi partilerde görev yaptı? İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleriyle partisinin genel merkezinde bir araya geldi. Toplantıda, 21 üyeden oluşan yeni Başkanlık Divanı belirlendi. İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı olarak göreve getirilen Ahmet Zeki Üçok'un kim olduğu, kaç yaşında ve nereli olduğu, hangi partilerde görev yaptığı merak ediliyor. Peki, Ahmet Zeki Üçok kimdir, nereli, kaç yaşında? İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Ahmet Zeki Üçok hangi partilerde görev yaptı?
Cumhuriyet'e konuşmuştu... Milli Savunma Bakanlığı Ahmet Üçok'a karşı harekete geçiyor Cumhuriyet'e konuşmuştu... Milli Savunma Bakanlığı Ahmet Üçok'a karşı harekete geçiyor Hande Fırat, Milli Savunma Bakanlığı'nın İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Ahmet Zeki Üçok'un Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu'na yaptığı açıklamalarıyla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu yazdı.
İYİ Partili Üçok ile Fuat Uğur arasında canlı yayında 'terör' tartışması İYİ Partili Üçok ile Fuat Uğur arasında canlı yayında 'terör' tartışması İktidara yakınlığıyla bilinen Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur ile İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Zeki Üçok arasında canlı yayında 'terör' tartışması yaşandı.
Göz göre göre Göz göre göre Geçen eylülde koronaya yakalanan, ardından kaburgalarını kıran, yoğun bakımdan cezaevine yollanan demans hastası Korgeneral Vural Avar, göz göre göre ölüme gönderildi.
TSK’de AKP ve tarikat bağı referansı TSK’de AKP ve tarikat bağı referansı Tümgeneral Kutay Demir’in tarikat bağlantısı ve hükümete yakınlığı nedeniyle terfiye layık görülmesi tartışma yarattı. Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz, yaşananların felaket olduğunu belirtirken emekli Askeri Hakim Ahmet Zeki Üçok, tarikatların referansıyla personel alındığını kaydetti.

En Çok Okunanlar

Eski futbolcu Ümit Karan dahil 13 isim tutuklandı
Eski futbolcu Ümit Karan dahil 13 isim tutuklandı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan 23 kişinin sorgusu tamamlandı. 13 kişi hakkında tutuklama kararı verildi, tutuklananlar arasında eski milli futbolcu Ümit Karan da yer aldı.
Kürtçe ulusal dil oldu, Nevruz Bayramı resmi tatil ilan edildi
Kürtçe ulusal dil oldu, Nevruz Bayramı resmi tatil ilan edildi Cihatçı HTŞ lideri Ahmed El-Şara tarafından yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Suriyeli Kürtlere ilişkin yeni kararlar alındı. Kararnameyle Kürtçe ulusal dil olarak kabul edilirken, Nevruz Bayramı da resmi tatil ilan edildi.
Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğlu'nun test sonuçları çıktı!
Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğlu'nun test sonuçları çıktı! İstanbul'da ünlülere yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğlu'nun uyuşturucu testi negatif çıktı.
Tan Sağtürk görevden alındı
Tan Sağtürk görevden alındı Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Bedri Tan Sağtürk görevden alındı. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Volkan Ersoy’un da görevine son verildi.
3 ismin testi pozitif çıktı
3 ismin testi pozitif çıktı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü uyuşturucu operasyonunda Burak Fahri Yön, Ayşe Tarım ve Şule Naz Öztürk'ün sonucu pozitif çıktı.
Meteoroloji'den Marmara için 'soğuk hava' alarmı
Meteoroloji'den Marmara için 'soğuk hava' alarmı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz üzerinden gelecek soğuk hava dalgası nedeniyle Marmara Bölgesi için uyarılarda bulundu. Yapılan tahminlere göre Karadeniz üzerinden giriş yapan soğuk hava kütlesi, bölgede 22 Ocak Perşembe gününe kadar etkisini hissettirmeye devam edecek.
CHP'den AKP'nin afişleri için suç duyurusu
CHP'den AKP'nin afişleri için suç duyurusu CHP İstanbul İl Başkanlığı, AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilgili afişleri hakkında suç duyurusunda bulundu.
Torreira'nın menajerinden flaş açıklama!
Torreira'nın menajerinden flaş açıklama! Galatasaray forması giyen Lucas Torreira için Brezilya'dan bir kulüp devreye girdi. Uruguaylı futbolcunun menajeri yaptığı açıklamada, "Brezilya'dan bir kulüp, Torreira'ya kazandığı maaşın aynısını ödemek için önemli çaba gösteriyor" dedi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye