Salgınla mücadelede yaşamını yitiren Akhisarlı doktorun adı AKP ve MHP'ye rağmen yaşatılacak

Akhisar Belediyesi ağustos ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Besim Dutlulu başkanlığında yapıldı. Toplantıda koronavirüs salgınıyla mücadele ederken yaşamını yitiren Akhisarlı Dr. Nihat Dayanıklı’nın isminin ilçede bir parka verilerek yaşatılması önerisi AKP ve MHP grubunun ret oyuna rağmen CHP ve İYİ Parti gruplarının oylarıyla kabul edildi.

Salgınla mücadelede yaşamını yitiren Akhisarlı doktorun adı AKP ve MHP'ye rağmen yaşatılacak
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 05.08.2020 - 12:23

Akhisar Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Besim Dutlulu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, koronavirüs ile mücadele ederken hayatını kaybeden Akhisarlı Doktor Nihat Dayanıklı’nın isminin ilçede yaşatılması AKP ve MHP’nin red oyuna rağmen CHP ve İYİ Parti’nin oylarıyla meclisten geçti.

“AKPİ VE MHP GRUBUNU VİCDANLARI İLE BAŞ BAŞA BIRAKIYORUZ”

Pandemi ile mücadelede büyük emekleri olan ve hastalığa yakalanarak hayatını kaybeden sağlık çalışanlarından Akhisarlı Dr. Nihat Dayanıklı’nın isminin Akhisar’da bir parka verilerek yaşatılması ile ilgili alınan komisyon kararı mecliste görüşüldü. AKP ve MHP grubu maddeye ret oyu kullanırken, ilgili madde CHP ve İYİ Parti’nin oylarıyla meclisten geçti. Konu hakkında söz alan Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Sağlık kahramanlarımızdan Akhisarlı doktorumuz Nihat Dayanıklı’ya Allah’tan rahmet diliyorum. Korona virüsüne karşı mücadele ederken hayatını kaybeden sağlık şehidimiz Nihat hocamızın adını Akhisa’ımızda yaşatacağız. AKP ve MHP grubunu ise kendi vicdanları ile baş başa bırakıyoruz” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler