Rıza Sarraf'a mahkemeden bir ret daha
New York Güney Bölgesi Savcısı Preet Bharara, Rıza Sarraf’ın kefalet başvurusunun reddedildiğini açıkladı. Talebin reddedilmesi sonrası konuşan Sarraf'ın avukatı, kararın kendileri için hayal kırıklığı olduğunu söyledi.
![Rıza Sarraf'a mahkemeden bir ret daha](/Archive/2016/6/16/552508_cover.jpeg)
17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarının kilit ismi Rıza Sarraf, 19 Mart günü tatil için gittiği belirtilen Miami'de gözaltına alınmış ve sorgusu sonrası tutuklanmıştı.
Hakkında düzenlenen iddianame ABD Adalet Bakanlığı tarafından basına da duyurulan Zarrab'ın kara para aklama, ABD devletini ve bankalarını dolandırmak gibi suçları işlediği iddiasıyla yargılanması talep ediliyor.
Zarrab, avukatı Benjamin Brafman aracılığıyla mahkemeye 10 milyon doları nakit, toplam 50 milyon dolarlık kefalet ödemeyi önermişti.
Bharara, mahkemenin bu talebi reddettiğini Twitter hesabından duyurdu.
SARRAF'IN AVUKATI: BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI
Sarraf'ın avukatı Brafman, karara itiraz edebileceklerini belirtti. Reuters'ın haberine göre, Brafman, "Yargıç Berman'ın kararı bizi büyük hayal kırıklığına uğrattı. Ama masum olduğuna inandığımız Sayın Zarrab'ı güçlü bir şekilde savunmaya kararlıyız" dedi.
![Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon](/content/images/cumhuriyet-tatil-banner-300x250.jpg)
En Çok Okunan Haberler
-
Demirören Holding yöneticisine tutuklama!
-
Fark kapanıyor, 4 parti barajı geçiyor!
-
'Erdoğan talimat verdi, Ali Erbaş durdurdu'
-
Erdoğan, Özel'e açtığı davada kaybetti
-
AKP'li milletvekilinden skandal sözler!
-
Gazeteci Meral Kara Delen hayatını kaybetti
-
'Kral Kaybederse' dizisinin Kenan Baran'ı gerçekte kim?
-
Devlet Bahçeli'den flaş 'TÜSİAD' çıkışı
-
Dokuz belediye başkanından Yavaş'a destek
-
Hepsi 92 yaşındaki kadının midesinden çıktı!