'Kaç öğrenciye yetecek yurt var?'

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, öğrenci evleri tartışmasına ilişkin "11 yıldır yurt problemini çözmeyeceksiniz. Şimdi de 'niye evlerde kalınıyor' diyeceksiniz" görüşünü dile getirdi.

'Kaç öğrenciye yetecek yurt var?'
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 07.11.2013 - 15:59

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, yaptığı yazılı açıklamada, kızlar ile erkeklerin aynı evde kalmalarını ve nikahsız yaşamı doğru bulmadıklarını belirterek, bu durumun inanç ve milli değerlerine de uygun olmadığını ifade etti. Destici, "Öbür taraftan hükümetin bu konuyu bugün gündeme getirmesinin sebebinin sorgulanması gerekir. Eğer bugün bu durumla ülke insanı karşı karşıya kalmışsa bunda hükümetin geçmiş icraatları, sebeplerin başında gelir" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, açıklamada Destici'nin Twitter hesabından yaptığı konuya ilişkin yaptığı değerlendirmelerine de yer verildi. Açıklamaya göre Destici, Twitter'den şu açıklamalarda bulundu:

"Avrupa Birliği hayaliyle zinayı serbest bırakacaksın, şimdi de niye bu gençler aynı evde kalıyor diyeceksin. 11 yıldır yurt problemini çözmeyeceksiniz. Şimdi de 'niye evlerde kalınıyor' diyeceksiniz. Acaba kaç öğrenciye yetecek yurt var biliyor musunuz? Acaba asıl hedef dershanelerde olduğu gibi yıllardır hükümetin çözemediği yurt problemini evlerde ve yurtlarda çözenler mi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler