Hayko Bağdat’a 'Biz HDP'liler' tepkisi:Akılsız dostun olacağına...

Hayko Bağdat’ın Ahvalnews’te “Muharrem İnce’yi desteklemek Türkiye’ye ihanettir” başlıklı yazısına HDP’liler tepki gösterdi. Bağdat’ın yazısında “Biz HDP’liler” ifadesini kullanması da büyük tepki çekti.

Hayko Bağdat’a 'Biz HDP'liler' tepkisi:Akılsız dostun olacağına...
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 31.05.2018 - 09:41

Mehtap Giray’ın Hayko Bağdat’a yönelik “Bu yazıyı HDP’ye oy vermeyi düşünenleri oy vermekten vazgeçirmek için mi yazdınız” sorusunu twitter hesabından paylaşan HDP Sözcüsü Ayhan Bilgen, “Akılsız dostun olacağına akıllı düşmanın olsun diye boşuna dememişler. En büyük şansımız, Kürtlerin kendilerine akıl vermeye kalkanlardan çok daha öngörülü olması. Muhalefete muhalefet yapmanın anlamsızlığının farkındalar” ifadelerini kullandı. 

HDP’nin İstanbul milletvekili adayı Ahmet Şık ise yaptığı açıklamada, “Gezi direnişleri sırasında polis megafonunu eline alıp saçmaladığında iyi niyetli olduğunu düşünmüştük ama şimdi cemaatin çetesinin megafonu elindeyken aynı şeyi düşünmüyoruz. Şöhret budalalığı da saçmalamaya yol açıyor. Mafyalarla mücadele edenlerin aklı da vicdanı da sağlamdır” ifadesini kullandı. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler