Benzin bidonuyla soygun

Fatih’de elinde benzin dolu bidonla PTT şubesine gelen bir kişi, veznedeki görevliyi tehdit ederek kasada bulunan yaklaşık bin 500 TL’yi alıp kayıplara karıştı.

Benzin bidonuyla soygun
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 31.10.2013 - 17:46

Edinilen bilgiye göre, olay saat 15.30 sıralarında, Dervişali Mahallesi Can Feda Hatun Sokak üzerindeki Karagümrük PTT Şubesi’nde meydana geldi. Siyah bereli ve siyah montlu 18-20 yaşlarında bir kişi, elinde benzin dolu bidonla PTT şubesine girdi. Soyguncu, veznedeki görevliyi PTT şubesini yakmakla tehdit ederek kasada bulunan yaklaşık 1500 TL’yi aldı. Daha sonra hızla PTT’den çıkan soyguncu kayıplara karıştı. Veznedeki görevli durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, soyguncunun yakalanması için çevrede çalışma başlattı. Soyguncuyu kaçarken görmediklerini söyleyen vatandaşlar, “Bu PTT şubesinde üçüncü soygun gerçekleşiyor. Soyguncuyu kaçarken görseydik yakalayabilirdik" dediler.

Polis ekipleri, Fevzipaşa Caddesi üzerinde şüpheli gördükleri kişileri durdurarak üst araması yaptı. Öte yandan, polis helikopteri de kaçan soyguncunun yakalanması için havadan destek verdi.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler