Tom Cruise Paris Olimpiyatları'nda unutulmaz bir gösteriye imza atacak

Ünlü oyuncu Tom Cruise, Paris 2024 Olimpiyatları'nın kapanış töreninde "çok gizli" bir gösteri hazırlığında. Cruise, olimpiyat bayrağını Fransa'dan Los Angeles'a taşırken heyecan verici bir performansa imza atacak.

Tom Cruise Paris Olimpiyatları'nda unutulmaz bir gösteriye imza atacak
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 02.08.2024 - 13:36

Tom Cruise, ünlü aksiyon serisi Görevimiz Tehlike'nin yedinci filmi "Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm" ile izleyiciyle buluşmasının ardından Paris Olimpiyatları'na odaklandı. Ancak, Cruise'un Paris'te bulunma nedeni yalnızca olimpiyatları izlemek değil; ünlü oyuncu, "çok gizli" bir gösteri hazırlığında olduğu öğrenildi.

62 yaşındaki Cruise, 11 Ağustos'taki Paris Olimpiyatları'nın kapanış töreninde unutulmaz bir gösteri yapacak.

People'ın haberine göre, Cruise paraşütle atlama gösterisi için aylardır hazırlanıyor. Gösteri, Olimpiyat Oyunları'nın 2028 yılında Los Angeles'ta düzenlenecek olmasının anonsunu da içerecek. Cruise, Fransa Stadyumu'nun tepesinden başlayarak stadyumun sahasına iniş yapacak. Yayın sırasında, Cruise'un Olimpiyat bayrağını Fransa'dan Los Angeles'a taşırken uçakla bir sonraki durağına geçişini gösteren iki dakikalık önceden kaydedilmiş bir bölüm de olacak. Gösterinin sonunda Cruise'un uçaktan atlayıp Hollywood tabelasına iniş yapması planlanıyor. Ayrıca, Cruise'un bayrağı diğer Olimpiyat sporcularına devretmesi gibi etkileyici anlar da olacak.

Tom Cruise'un bu gösteri fikrini Uluslararası Olimpiyat Komitesi ile paylaştığı bildirildi. 2004 yılında Los Angeles'ta barış ve dostluk mesajı veren Olimpiyat meşalesinin taşınmasında görev almış olan Cruise, bu kez daha büyük bir performansla dikkatleri üzerine çekecek.

Cruise, 26 Temmuz'da Paris'te Fransa Kültür Bakanı Rachida Dati tarafından Onur Nişanı (Légion d'honneur) ile ödüllendirildi. Bu prestijli ödül, daha önce Robert Redford, Martin Scorsese ve Clint Eastwood gibi ünlü sanatçılara da verilmişti. Cruise, şu sıralar Avrupa'da filminin çekimlerini sürdürürken, Fransa'nın en prestijli nişanlarından birini kazanarak büyük bir onur yaşadı.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler