Şener Şen’den sonra Şafak Sezer de isyan etti: ‘Hayatımda böyle bir rezillik görmedim’

Aydemir Akbaş’ın cenaze töreninde çıkan arbedeye ilişkin oyuncu Şafak Sezer “Ben hayatımda ne böyle bir şey gördüm, ne böyle bir yaşadım. Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi. Para isteyen mi dersin, iş isteyen mi! İnanılmaz bir rezillik…” ifadelerini kullandı.

Şener Şen’den sonra Şafak Sezer de isyan etti: ‘Hayatımda böyle bir rezillik görmedim’
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 18.08.2024 - 21:06

Şafak Sezer birçok filminde beraber kamera karşısına geçtiği Aydemir Akbaş’ı son yolculuğuna uğurlamak için bugün Levent’teki Hayrettin Paşa Camisi’nde düzenlenen cenaze namazına katıldı. 

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil’in de katıldığı törende ünlü isimlerle fotoğraf çektirmek için izdiham yaratanlar yüzünden imam cenaze namazını kıldırmakta zorlandı.

Duruma isyan eden Şafak Sezer “Ben hayatımda ne böyle bir şey gördüm, ne böyle bir yaşadım. Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi. Para isteyen mi dersin, iş isteyen mi! İnanılmaz bir rezillik… Dua edemedik, hiçbir şey yapamadık. Cami hocası namazı kıldıramayınca uyardı. İbrahim abi 45 yıllık arkadaşıyla vedalaşmaya gelmiş, zor duruma düştü. Tabutun etrafını garip kıyafetli Tiktokçu çocuklar sarmış, garip hareketler yapıyorlar… Bir canlı yayın yapma modası başlamış. Akıl alır gibi değil. Dua etmemize izin vermediler, insan biraz saygı duyar” dedi.

Usta aktör Şener Şen de geçen aylarda Kayhan Yıldızoğlu‘nun cenazesinde ısrarlı bir kişiye “Ya gidin yahu gidin” diye bağırarak tepki göstermişti.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon