Netflix yapımı Lupin dizisinin çekiminde hırsızlık

Fransız roman karakteri ‘Arsen Lüpen’den esinlenen ve Assane Diop karakterin hikayelerini anlatan ‘Lupin’ dizisinin çekimleri sırasında dizi ekibi ve oyuncularının, yüzleri maskeli kimliği belirsiz bir grup tarafından gündüz vakti soyulduğu ortaya çıktı.

Netflix yapımı Lupin dizisinin çekiminde hırsızlık
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 27.02.2022 - 09:55

Netflix’te yayınlanan ve ‘kibar hırsız’ olarak bilinen roman karakteri Arsen Lüpen’den esinlenerek hırsızlık yapan Assane Diop isimli karakterin hikayesini anlatan Lupin dizisinin çekim ekibi Fransa’da soyuldu. 

Netflix yapımı dizide ‘kibar hırsız’ Assane Diop’un varlıklı bir aile yüzünden haksızlığa uğrayan babasının intikamını almak için giriştiği plan anlatılıyor.

Fransız basınındaki haberlere göre, dün Nanterre kentinde Lupin’in 3’üncü sezon çekimlerinin yapıldığı ve dizinin başrol oyuncusu Omar Sy’ın da aralarında bulunduğu seti, yaklaşık 20 kişilik grup ellerinde havai fişeklerle bastı.

300 BİN EURO DEĞERİNDE

Nanterre Parkı yakınında çekim yapan ekip ve oyuncularını tehdit eden grup, film setinde kullanılan kamera, kayıt cihazı, ışık ve ses cihazı gibi malzemeleri de yanlarına alarak kaçtı.

Soygunda yaklaşık 300 bin Euro değerinde malzemenin çalındığı belirtildi.

Dizinin çekimlerine bir süre ara verilirken polis olaya ilişkin soruşturma başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler