MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı? 26 Ağustos'ta mavi takımın kaptanı kim oldu? Mavi takımda ve kırmızı takımda kimler var?

MasterChef'te yeni sezonun 4. kaptanlık oyunu için yarışmacılar önlüklerini giydi. Yeni haftada mavi takımın kaptanı olmak isteyen yarışmacılar gecenin en başarılı tabağını hazırlayabilmek için ter döktü. Peki, MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı? 26 Ağustos'ta mavi takımın kaptanı kim oldu? Mavi takımda ve kırmızı takımda kimler var? İşte ayrıntılar...

MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı? 26 Ağustos'ta mavi takımın kaptanı kim oldu? Mavi takımda ve kırmızı takımda kimler var?
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 26.08.2024 - 20:21

MasterChef 2024 sezonunda oyunlar kaldığı yerden devam ediyor. 4. haftanın ilk gününde yarışmacılar şefler tarafından istenilen yemeği en başarılı şekilde hazırlayabilmek için ter döktü. Gecenin en başarılı yemeğine imza atan isim ise 4. kaptanlık oyununu kazanarak mavi takımın kaptanı olacak ve kırmızı takımın kaptanını seçmeye hak kazandı. Peki, MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı? 26 Ağustos'ta mavi takımın kaptanı kim oldu? Mavi takımda ve kırmızı takımda kimler var?

MASTERCHEF'TE KADROYA YEDEKLERDEN KİM GİRDİ?

MasterChef'te ana kadroya giremeyen fakat yedeklerde yer alan yarışmacılar ana kadroya girebilmek için önlüklerini giydi. İki etaptan oluşan gecenin sonunda en başarılı tabakları hazırlayan Akın ana kadroya dahil oldu.

KİM ELENDİ?

3. haftada yarışmaya veda eden isim Ümmühan oldu.

MAVİ TAKIMIN KAPTANI KİM OLDU?

MasterChef'in 26 Ağustos'ta yayımlanan bölümünde şefler tarafından istenilen yemek Tiramisu oldu. Gecenin en başarılı tabağını hazırlayan yarışmacı Hakan, mavi takımın kaptanı oldu. Hakan kırmızı takım kaptanı olarak Beril'i seçti.

KIRMIZI TAKIMDA KİMLER VAR?

Beril

Muratcan

Onur

Beril

Emre

Nigar 

Beyza

Akın

Ezgi

Çağlar

MAVİ TAKIMDA KİMLER VAR?

Hakan

Eda

Kaan

Zübeyde

Nevzat

Alper

Ayşe

Semih

Kerem

Zeynep


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon