MasterChef ana kadroya yedeklerden kim girdi? Ana kadroya dahil olan isim...

MasterChef 2024 sezonu büyük bir heyecanla başladı. İlk eleme adaylarının belirlendiği haftada bu gece bir isim elenen isim yerine yedeklerden ana kadroya girdi. Peki, MasterChef ana kadroya yedeklerden kim girdi? İşte ana kadroya dahil olan isim...

MasterChef ana kadroya yedeklerden kim girdi? Ana kadroya dahil olan isim...
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 09.08.2024 - 21:21

MasterChef 2024 sezonunda veda edecek ilk isim belli olacak. Şu ana kadar 6 ismin eleme potasına dahil olduğu yarışmada bju isimlerden biri yarışmaya ve hayallerine veda edecek. Elenen ismin yerine ise yedeklerde yer alan isimlerden biri ana kadroya dahil olacak. Peki, MasterChef ana kadroya yedeklerden kim girdi? İşte ayrıntılar...

MASTERCHEF'TE YEDEKLERDEN ANA KADROYA KİM GİRDİ?

MasterChef'te yedeklere dahil olamayı başaran yarışmacılar iki turdan oluşan etaplarda ter döktü. İlk turda şefler yarışmacılardan Dalyan köfte istedi. İkinci turda da başarılı bir tabak hazırlayan Zübeyde ana kadroya dahil olacak isim oldu.

BU HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİM?

Bu hafta 3 takım oyunu geride kaldı. Takım oyunlarından ikisini mavi takım, birini ise kırmızı takım kaldı. Yapılan oylamaların ve dokunulmazlık oyunlarının sonucunda kırmızı takımdan potaya Serhat, Deniz, Çağlar ve Ayşe girerken mavi takımdan ise Beyza ve Murat Can potaya girdi.

İŞTE YARIŞACAK YEDEK YARIŞMACILAR...

İlk gruptan yedeklere dahil olan yarışmacılar Bera, Huriye ve Bartu oldu. İkinci gruptan seçilen isimler Yudum ve Şirin oldu. Üçüncü gruptan Erim, Ensar ve Zübeyde yedeklere seçildi. Son olarak dördüncü gruptan ise Sercan, Beyzanur ve Adel seçildi. 11 isim ana kadroya seçilebilmek için önlüklerini giydi.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon