Ferdi Tayfur'dan kızına 'soyadı resti'

Sanatçı Ferdi Tayfur'un, kızı Tuğçe Aydın hakkında soyadını ticari amaçlı kullandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunacağı açıklandı. Tayfur'un avukatı, sosyal medya hesabından konuya ilişkin basın açıklaması yayımladı.

Ferdi Tayfur'dan kızına 'soyadı resti'
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 29.08.2024 - 10:32

Ferdi Tayfur ile kızı Tuğçe Aydın arasında sular durulmuyor. Tayfur, avukatı aracılığıyla kızının 'Tayfur' soyadını ticari amaçlı kullanmasına karşı çıkarak suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Tayfur'un avukatı Hakan Tamgüç, şu açıklamalarda bulundu: 

"Müvekkilim Sayın Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Aydın arasında gelişen birtakım özel nedenlerden dolayı müvekilimizin 'Tayfur' soyadının Tuğçe Aydın tarafından gerek görsel gerekse işitsel olarak ticari amaçlarla kullanılmasına ve müvekkilimizin kendisine ait eserlerin Tuğçe Aydın tarafından sosyal medya, dijital mecralar ve sahnelerde okunmasına rızasının olmadığını ve ayrıca Tuğçe Aydın'ın işletmiş olduğu 'Tuğçe Tayfur Store' isimli mağazasından kaynaklı müvekkilimizin isim hakkı alacağının bulunduğunu ve gerek müvekkilimiz Sayın Ferdi Tayfur, yeğenleri gerekse akrabaları hakkında sosyal medya ve dijital mecralarda herhangi bir açıklama veya söylemlerde bulunmaması adına Tuğçe Aydın'ı bilgilendirmekle bu açıklamalarımızı da kamuoyuna duyurmaktayız. Yapmış olduğumuz açıklamalara itibar edilmemesi durumunda gerek Tuğçe Aydın gerekse Tuğçe Aydınm ile beraber iş yapan ve hareket eden şahıs veya şirketler hakkında tüm yasal haklarımızı saklı tutmakla beraber Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağımızı bildiririz."

 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon