Hesaplaşma filminin konusu ne, oyuncuları kim? Hesaplaşma filmi nerede çekildi?

Orijinal adı 'The Accountant' olan Hesaplaşma filmi, 2016 yılında vizyona girdi. Amerikan yapımı aksiyon filmi Hesaplaşma, televizyon ekranlarında seyirci ile sık sık buluşan filmler arasında. Peki, Hesaplaşma filminin konusu ne, oyuncuları kim? Hesaplaşma filmi nerede çekildi?

Hesaplaşma filminin konusu ne, oyuncuları kim? Hesaplaşma filmi nerede çekildi?
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 18.10.2022 - 09:00

Gavin O'Connor'ın yönettiği Bill Dubuque'nin yazdığı Hesaplaşma filminin oyuncu kadrosunda ise dünyaca ünlü yıldızlar yer alıyor. Filmin başrol oyuncusu olan Ben Affleck filmde kullandığı özel dövüş tekniklerinin eğitimi aldı. Ayrıca Affleck, oynadığı karakterin yüksek işlevli otizm yönünü iyi yansıtabilmek için doktorlarla ve bu tanıyı almış kişilerle görüştü. İşte, filmin merak edilenleri....

HESAPLAŞMA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Christian Wolff dahi denebilecek bir matematik uzmanıdır. İnsanlardan çok rakamlarla içli dışlı olan karakter normal bir muhasebe uzmanı gibi görünse de aslında dünyanın en tehlikeli suç örgütleri için freelance olarak çalışmaktadır. Hazine Bakanlığı'nın Suç Yürütme Birimi kendisini araştırmaya başladığında dikkat çekmemek için sıradan gördüğü tehlikesiz bir müşteriyle anlaşan uzman, robotik şirketinde çalışan muhasebe uzmanı kısa bir sürede müşterisinin o kadar da sıradan bir problemi olmadığını fark eder. Christian hesaplarda keşfettiği milyonlarca dolar tutan tutarsızlık üzerine çalıştıkça başına açılan tehlike de büyümeye başlar.

HESAPLAŞMA FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Ben Affleck

Anna Kendrick

J.K. Simmons

Jon Bernthal

Jeffrey Tambor

Cynthia Addai-Robinson

John Lithgow

Daeg Faerch

Gary Basaraba

Inder Kumar

Gregory Alan Williams

Ron Yuan

Zachary James Rukavina

Michael Beasley

Alison Wright

HESAPLAŞMA FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Filmin çekimleri,19 Ocak 2015'te Atlanta, Georgia'da başladı. Devamında 16–20 Mart arasında Georgia Teknoloji Enstitüsü'nde de çekim yapıldı. Çekimler 2 Nisan 2015'te tamamlandı.

HESAPLAŞMA FİLMİNİN IMDb PUANI KAÇ?

Filmin IMDb puanı 10 üzerinden 7.3 olarak belirlendi.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon