Ziyaretini iptal etti: Ayşe Ateş Erdoğan’la bugün görüşebilir

Ayşe Ateş, Cumhurbaşkanlığı’ndan aranarak Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşmenin bugün gerçekleşebileceğine dair bilgi verildi. Ayşe Ateş görüşmenin kesinleşmediğini, beklenen telefonun henüz gelmediğini açıkladı.

Yayınlanma: 11.06.2024 - 13:08
Ziyaretini iptal etti: Ayşe Ateş Erdoğan’la bugün görüşebilir
Abone Ol google-news

Suikast sonucu yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş bugün Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır ile yapacağı görüşmeyi erteledi. 

Erteleme gerekçesi ise Cumhurbaşkanlığı’ndan Ayşe Ateş’e “Erdoğan ile yapacağınız görüşmeye ilişkin bugün size telefon gelecek” bilgisi oldu. 

Ayşe Ateş beklenen telefonun henüz gelmediğini görüşmenin kesinleşmediğini bildirdi.

Ayşe Ateş yaklaşık bir yıldır Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan görüşme talep ettiğini açıklamıştı. 

Resmi ve gayriresmi şekilde diyalog zemini yaratmaya çalıştığını dile getiren Ayşe Ateş,  10 Haziran’da CHP Genel Merkezi'nde yaptığı açıklamada Erdoğan'ın görüşme talebini kabul ettiğini fakat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Bunların sırtını sıvazlamayın bunları korumayın" mesajı üzerine iptal edildiğini söylemişti. 

Haberlerin ardından yaşanan gelişme üzerine Erdoğan'ın, Ayşe Ateş ile bir araya geleceği duyurulmuştu.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler