Yüzündeki 'ben' kendisini ele verdi

Denizli’nin iki ilçesinde 220 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan hırsızlar, JASAT tarafından yakalandı. Kendisine çok benzeyen kardeşinin kimliğini gösteren şahısın gerçek kimliği ben sayesinde ortaya çıktı.

Yüzündeki 'ben' kendisini ele verdi
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 11.01.2023 - 13:18

Antalya’dan Denizli’ye gelen Haydar K. (43) ve Yavuz A. (47) Sarayköy ile Pamukkale ilçelerinde yaklaşık 220 bin TL’lik inşaat malzemesi çalarak kayıplara karıştı. İhbarlar üzerine harekete geçen Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT ile Sarayköy ve Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphelilerin peşine düştü. Güvenlik kameralarını inceleyen JASAT, kimliklerini tespit ettiği şüphelileri saklandığı yerde yakaladı. 

YÜZÜNDEKİ BENDEN ORTAYA ÇIKTI

Yakalanan hırsızların kimliğini inceleyen ekipler, Yavuz A.'nın gösterdiği kimlikten şüphelendi. Yapılan kimlik kontrolünde Yavuz A. isimli kişinin 2017 yılından beri 8 farklı suçtan arandığı, yakalanmamak için üzerinde kendisine çok benzeyen kardeşinin kimliğini bulundurduğu tespit edildi. Yüzündeki benden yola çıkan ekipler, firariyi gözaltına aldı.

Karakolda işlemleri süren Haydar K.’nin 80, Yavuz A.’nın ise 52 suç kaydı olduğu belirlendi. İfadeleri ardından 220 bin TL’lik vurgun yapan hırsızlar, adli makamlara sevk edildi. Burada hırsızlar tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon