Yüksek hesaba itiraz edip darbedildi, otomobilini çalışanların üzerine sürdü: 1 ölü

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, kardeşi ve kız arkadaşlarıyla girdikleri eğlence mekânında gelen yüksek hesaba itiraz ettiği gerekçesiyle çalışanlar tarafından darbedilen Ferdi Akbulut (26), otomobilini çalışanların üzerine sürüp, Ferhat Denktaş'ın (26) üzerinden geçerek ölümüne neden oldu. Olay güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi.

Yüksek hesaba itiraz edip darbedildi, otomobilini çalışanların üzerine sürdü: 1 ölü
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 24.08.2024 - 08:04

Olay, sabaha karşı Akköy Mahallesi'nde bulunan bir eğlence mekânında yaşandı.

İddiaya göre, Ferdi ile kardeşi İsa Akbulut (24), yanlarında kız arkadaşlarıyla eğlence mekanına gitti. Bir süre sonra Akbulut kardeşler ile mekân çalışanları arasında yüksek hesap yüzünden tartışma çıktı.

Tartışma sonunda iddiaya göre Ferdi ile İsa Akbulut mekân çalışanları tarafından darbedildi. Daha sonra otomobiline binen Ferdi Akbulut, eğlence mekanından önünden hızla geçip geri döndü.

Akbulut, kullandığı otomobili eğlence mekanında önünde kendisini darbeden çalışanların üzerine sürdü. Akbulut, mekanda çalışan Ferhat Denktaş'a çarpıp, olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

KURTARILAMADI

Ağır yaralı halde Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ferhat Denktaş, kurtarılamadı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında İsa ile Ferdi Akbulut, jandarma ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. 


Etiketler: #Denizli #hesap #Cinayet

İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler