Türk Tabipleri Birliği seçime gidiyor... Mevcut Merkez Konseyi Başkanı Şebnem Korur Fincancı, aday olmayacak
Türk Tabipleri Birliği’nin (TTB) 76. Büyük Kongresi 28-30 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Yeni merkez konseyinin belirleneceği kongrede mevcut TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, iki dönem başkanlık yaptığı gerekçesiyle yeniden aday olmayacak.

Türk Tabipleri Birliği’nin (TTB) 76. Büyük Kongresi, 28 Haziran’da Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Abdülkadir Noyan Konferans Salon’unda Sıhhiye’de yapılacak. Kongrenin ilk günü divan seçimi, gündemin okunması, TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın açılış konuşması ile başlayacak.
Kongrenin ikinci günü ise çalışma, mali ve denetleme raporlarının okunması ve görüşülmesiyle devam edecek. İkinci gün ayrıca TTB’nin 2024-2026 dönemi için aday başvuruları alınacak. Üçüncü gün ise seçim yapılacak. Seçim, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası önündeki öğrenci kantininde yapılacak.
Mevcut TTB Merkez Konseyi Başkanı Şebnem Korur Fincancı, 2 dönem başkanlık görevini yürüttüğü için bu dönem için başkanlık için aday olamayacak.
TTB seçimlerinde henüz yarışacak aday listesi ortaya çıkmadı.

En Çok Okunan Haberler
-
İfade işlemleri ertelendi
-
Özel, İmamoğlu için toplanan imza sayısını açıkladı!
-
Atatürkçü komutanlara hapis yolu
-
‘Saray’ın danışmanlarının maaşı ne kadar olacak?
-
Eski AKP’li vekil eyleme başladı!
-
Çirkin sözlere karşı harekete geçildi
-
'Katılanlara işlem yapılacak'
-
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama
-
'CHP'nin tabanı da rahatsız oldu'
-
Diplomayı iptal ettiren TÜGVA'cı çıktı