Son Dakika... Ümit Özdağ ile Özgür Özel'in görüşmesi sona erdi: Liderlerden 'bozkurt' işareti açıklaması!

Son dakika haberi... Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i CHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Liderler görüşmenin sonrasında bir ortak basın açıklaması düzenledi.

Yayınlanma: 04.07.2024 - 12:31
Abone Ol google-news

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, CHP Genel Merkezi'nde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret edeceği bildirilmişti. 

Özdağ'ın CHP Genel Merkezi’ne geldiği bildirildi.

Zafer Partisi heyetinde şu isimler yer alıyor: 

"Zafer Partisi Genel Sekreteri Cezmi Polat, Zafer Partisi Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu, Zafer Partisi Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Murat Yıldız, Zafer Partisi Kadın, Aile ve Çocuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Esmaül Hüsna Aslan."

Görüşmenin ardından parti liderleri ortak bir basın açıklaması düzenledi.

CHP lideri Özgür Özel'in konuşmasından satır başları şu şekilde:

"Türkiye'nin çözülmesi gereken bir kaçak göçmen sorunu var. Zamanında Esad'la görüşün dediğimizde tepki gösterenler şimdi 'tatil yapabiliriz' diyor. Avrupa Birliği'nin elini taşın altına sokarak ki bunu tüm muhataplarımızla görüşüyoruz. 

Biz Zafer Partisi'nin tekliflerini aldık, değerlendireceğiz."

Ümit Özdağ ise "Toplantının amacı Türkiye 'daha güvenli olsun'du. Görüşmelerimizin devam edeceğini umuyoruz" ifadelerini kullandı.

Bir basın mensubunun Merih Demiral'ın bozkurtlu sevincine ilişkin soru sorması üzerine 'bozkurt' işareti yapan Özdağ, şunları söyledi:

"Almanya'nın Bozkurt işareti yapanlarla değil, Hitler işareti yapanlarla uğraşması daha iyi olur."

Özgür Özel ise aynı soruya "UEFA'nın harekete geçmesini doğru bulmuyoruz. Ama bu tartışmayı Türkiye'de büyütmek, köpürtmek başta milli takıma zarar verir. Bundan birkaç yıl önce başka bir futbolcu zafer işareti yapınca, bugün bu işareti savunanlar tarafından linç edilmişti. Onları kendilerini sorgulamaya davet etmek gerekir" cevabını verdi. 

 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler