Son Dakika... Şanlıurfa'da göçük altından kurtarılan 3 işçi hayatını kaybetti
Son dakika haberi... Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde kanalizasyon çalışması sırasında göçük altında kalan ve yapılan çalışmalar sonucu kurtarılan 4 işçiden 3'ü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Ceylanpınar ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Bölgede kanalizasyon çalışması yapan 4 işçi, yaşanan toprak kayması sonucu göçük altında kaldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekibi sevk edildi.
Göçük altında kalan 1 işçi olaydan hemen sonra kurtarılırken, diğer 3 işçi ise ekiplerin çalışmaları sonucu ağır yaralı olarak kurtarıldı. Ağır yaralı olarak göçük altından kurtarılan işçilerden Engin Çekiç, Kadir Altınöz ve Halil Kartalmış sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
3 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ
Ağır yaralı işçiler Engin Çekiç, Kadir Altınsöz ile Halil Kartalmış, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

En Çok Okunan Haberler
-
Murat Ağırel ve Timur Soykan gözaltına alındı!
-
Madem tarih yazmaya karar verdiler: Yozgat'ta olacağız!
-
CHP ile AKP arasında dev fark!
-
TBMM'de 'fıkra' gerginliği: Bekir Bozdağ çileden çıktı!
-
Mahir Polat için ev hapsi kararı
-
Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı'na atamalar
-
Özel'den Bakan'a sert tepki
-
Ülkeyi seçime götürecek seçim
-
Yandaş medya milli oyuncuyu hedef gösterdi!
-
CHP'nin olağanüstü kurultayının iptali başvurusuna ret!