Son Dakika... MHP'li İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, Ayşe Ateş hakkında suç duyurusunda bulundu

Son dakika haberi... MHP'li İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, 'iftira' gerekçesiyle Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş hakkında suç duyurusunda bulundu.

Son Dakika... MHP'li İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, Ayşe Ateş hakkında suç duyurusunda bulundu
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 06.08.2024 - 15:48

Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, sosyal medyada yaptığı paylaşımla MHP'li İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın'ın kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Ateş paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"İzzet Ulvi ve Semih isimli şahıslar kendilerine iftira attığım gerekçesiyle hakkımda suç duyurusunda bulunmuşlar. İfade vermeye gitmem gerekecekmiş. Oysaki duruşmada Sinan Ateş'in ailesi sıfatıyla verdiğimiz beyanların mahkeme heyeti tarafından dikkate alınması ve ifade vermesi, kendini aklaması gereken şahısların İzzet Ulvi ve Semih olması gerekiyordu. Demek ki onlarda sistem böyle...

"İnsan ne kadar daha fazla şeyden utanırsa o kadar şeref ve onur sahibi olur."

— George Bernard Shaw"

Ayşe Ateş, öldürülen eşi Sinan Ateş'le ilgili mahkeme duruşmasında ifade verirken "Sinan bu tehditler başladığında bana ‘İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, Ahmet Yiğit Yıldırım ile Olcay Kılavuz’a talimat vermiş ve 'beni öldürmek için kapı kapı gezip kiralık katil arıyorlarmış' dedi" ifadelerini kullanmıştı.

ÖZEL: ÜLKÜCÜLER YAKA SİLKİYOR

Yalçın ve Yönter, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de gündemi olmuştu. Özel, MHP genel başkan yardımcılarının Sinan Ateş cinayetine ilişkin haberlerle ilgili çok sayıda gazeteciyi hedef göstermesini şu sözlerle eleştirmişti:

"Semih Yalçın ile İzzet Ulvi Yönter arasında bir fark yok. Normalleşmeden en çok onlar korkuyor. Çünkü normalleşen Türkiye'de kimse başkentin göbeğinde Ülkü Ocakları Başkanı'nın cenazesini sahipsiz bırakmaz. Onlarla aynı seviyeye inersek, çıkarken vurgun yeriz. Onları o seviyede bırakalım. Samimi ülkücüler de o iki isimden yaka silkiyorlar, partiye yük olduğunu söylüyorlar zaten."


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler