Siyasilerden kritik çağrı 'Sandıklara sahip çıkalım'

Sandıkların kapanmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan TİP Genel Başkanı Erkan Baş, "Sevgili dostlarım, emin olun, biz kazandık. Şimdi kazandığımızı korumak için ayaktayız" çağrısı yaptı. Selahattin Demirtaş ve Mithat Sancar da, sandıklara sahip çıkma çağrısında bulundu.

Siyasilerden kritik çağrı 'Sandıklara sahip çıkalım'
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 14.05.2023 - 17:32

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, sandıklarının kapanmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile çağrıda bulundu.

"KAZANDIĞIMIZI KORUMAK İÇİN AYAKTAYIZ"

Baş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, sandıkları koruma çağrısı yaparak şunları kaydetti:

"Sevgili dostlarım, emin olun, biz kazandık. Şimdi kazandığımızı korumak için ayaktayız. Sonuçlar kesinleşene ve zafer kutlamaları başlayana kadar tek bir oyu bile sahipsiz bırakmıyor, irademize ve sandıklara sahip çıkıyoruz."

TİP GENEL MERKEZİ'NDEN DE ÇAĞRI

TİP Genel Merkez'den yapılan açıklamada ise, "Sülale Devrini bitirmek için sandıkları terk etmiyoruz" denildi.

DEMİRTAŞ: "ŞİMDİ OYLARA SAHİP ÇIKMA ZAMANI"

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da, Twitter hesabından, şu çağrıyı yaptı:

"Çok uzun zamanların emeğini ve kararlılığını sandığa attınız. Hepinizi tebrik ediyorum. Şimdi oylara sahip çıkma zamanı."

SANCAR: "OY TORBALARINA SAHİP ÇIKIYORUZ!"

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar da, şu ifadeleri kullandı:

"Değerli arkadaşlar, demokratik dönüşüm ve kalıcı barış için çıktığımız bu yolda son bir işimiz kaldı. Bu saat itibariyle sandıkları ve oyları koruyor, ıslak imzalı tutanaklara ve oy torbalarına sahip çıkıyoruz. Mutlaka kazanacağız! Birlikte Değiştireceğiz!"


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler