Şırnak'ta büyük skandal! Doktorun sahte hamilelik testleri ve kürtaj oyunu ortaya çıktı
Şırnak'ta Silopi ilçesinde 'hamile tedavisi' ve 'kürtaj' adı altında hastalardan para alıp, sahte işlemler yaptığı iddiasıyla gözaltına alınıp tutuklanan Kadın Doğum Uzmanı İ.B.'nin (58) kliniği boşaltıldı.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Kadın Doğum Uzmanı İ.B.'nin, çok sayıda kadından para alarak 'hamile tedavisi' adı altında sahte işlemler uyguladığı, bir süre sonra bu hastalara 'bebek anne karnında öldü' diyerek sahte kürtaj işlemleri yaptığı iddialarına yönelik soruşturma başlatıldı.
FETÜSLERİN MAĞDURLARA AİT OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI!
Harekete geçen Silopi Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, 12 mağdurun ifadesini aldı. Ayrıca DNA eşleştirmesi ile şüphelilerin hastalara verdiği fetüslerin mağdurlara ait olmadığı tespit edildi.
İ.B.'nin ayrıca kadınlara çeşitli ilaçlar verdiği, bu ilaçların hamilelik testini etkilediği bilirkişi raporunda yer aldı.
YAZILAR VE TABELA SÖKÜLDÜ
Soruşturma kapsamında Şırnak, Aydın ve İzmir'de eş zamanlı baskınlar yapıldı. Doktor İ.B. ile 3 klinik çalışanı, gözaltına alındı. İşlemleri sonrası İ.B. tutuklanırken, diğerleri adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.
Bu arada Silopi İkinci Cadde'de faaliyet gösteren İ.B.'nin kliniği boşaltıldı. Camlardaki yazıların ve tabelanın söküldüğü, içeride ise inşaat ve tadilat çalışmalarının başladığı görüldü.

En Çok Okunan Haberler
-
Boykot ilk sonucunu verdi: 'Çekiliyoruz'
-
Cemal Enginyurt, o müftüye demediğini bırakmadı!
-
Kılıçdaroğlu'ndan 'Kurultay' sorusuna yanıt
-
İşte dikkat çeken anketin sonuçları
-
Eşinin tabut başındaki sözleri yürek yaktı!
-
Cem Küçük'e canlı yayında sert tepki!
-
Soruşturma başlattılar!
-
Bahçeli'nin ardından, MHP'li başkandan da tehdit!
-
Cem Toker, AKP'ye katılacağını 'açıkladı'
-
Sevda Türküsev'in 'İmamoğlu' paylaşımı dalga konusu oldu