Okul servisi ile otomobil çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Sandıklı ilçesi yakınlarında öğrenci almaya giden okul servis minibüsü ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Okul servisi ile otomobil çarpıştı: Ölü ve yaralılar var
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 24.10.2024 - 10:44

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Alagöz- Arızlar köy yolunda bir kaza meydana geldi.

Köyden öğrenci almaya giden Basri D. yönetimindeki 03 AFN 701 plakalı okul servis minibüsü ile Mustafa Çimen'in kullandığı 20 AGS 934 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Şarampole devrilen otomobildeki Mustafa Çimen, Yadigar Çimen, Emine Çimen, Durmuş Tanrıkulu ve Rasime Tanrıkulu yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk müdahalelerinin ardından Sandıklı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mustafa Çimen, Yadigar Çimen, Durmuş Tanrıkulu ve Rasime Tanrıkulu kurtarılamadı. Emine Çimen'in durumunun ise ciddi olduğu belirtildi.

PANCAR SÖKÜMÜNE GİDİYORLARMIŞ

Otomobildeki 5 kişinin Hocalar ilçesine bağlı Çepni köyünde oturdukları ve tarlaya pancar sökümü için gittikleri sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Kazayı hafif yaralı atlatan minibüs şoförü Basri D. ise ifadesi için karakola götürüldü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler