Niğdeli yurttaşlar bozuk yolları çiçek ekerek protesto etti (03 Temmuz 2022)
Niğde'nin merkezindeki Amas Bağları mevkiinde yoldaki çukurlara dikkat çekmek için vatandaşlar tarafından çiçek ekildi. Bunun üzerine Niğde Belediyesi, yoldaki çukurları asfaltla kapattı.
![Niğdeli yurttaşlar bozuk yolları çiçek ekerek protesto etti (03 Temmuz 2022)](/Archive/2022/7/3/1954065/kapak_173129.jpg)
Niğde merkezindeki Amas Bağları mevkiinde bozuk durumdaki yola yurttaşlar tarafından çiçek ekildi. Niğde Belediyesi çiçekli protesto sonrası harekete geçerek bozuk yoldaki çukurları asfaltla kapattı.
CHP Niğde İl Başkanı Erhan Erdem konuyla ilgili şunları söyledi:
"Niğde’de her yağmur yağdığında yolları sel götürüyor. Vatandaşlar buna istinaden 2 yıldır yapılmasını istediği halde Niğde’de Belediye’nin ilgilenmediği yollara çiçek dikti. İyi bir eylemdi. Bu hizmetin bir an önce gelmesini istiyoruz. Yolların yapılmasını vatandaşların mağdur edilmemesini istiyoruz. Belediye olarak Niğde’yi atağa geçirdik diyorlar bu eylem aslında öyle bir şey olmadığını, hizmet alınamadığının kanıtıdır. Bir an önce vatandaşların isteği üzerine yolların yapılması gerekir.
“NİĞDE’DE İKİ TANE BELEDİYEMİZ VAR ONLARI TAKİP ETSİNLER”
Her daim CHP’li belediyeleri çöple çamurla itham edenler aslında kendi belediyelerinin olduğu durumu kanıtlamışlardır bu eylemle. Önce kendi belediyelerine dikkat etsinler sonra CHP’li belediyelere laf atmaya başlasınlar ki bizim CHP’li belediyelerimiz gayet başarılı çalışmalarını yürütüyor. Niğde’de iki tane belediyemiz var onları takip etsinler.
![Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon](/content/images/cumhuriyet-tatil-banner-300x250.jpg)
En Çok Okunan Haberler
-
Demirören Holding yöneticisine tutuklama!
-
'AKP dolmuşuna binenin akıbeti uçurumdur'
-
Fark kapanıyor, 4 parti barajı geçiyor!
-
'Erdoğan talimat verdi, Ali Erbaş durdurdu'
-
Erdoğan, Özel'e açtığı davada kaybetti
-
AKP'li milletvekilinden skandal sözler!
-
Gazeteci Meral Kara Delen hayatını kaybetti
-
'Kral Kaybederse' dizisinin Kenan Baran'ı gerçekte kim?
-
Devlet Bahçeli'den flaş 'TÜSİAD' çıkışı
-
Dokuz belediye başkanından Yavaş'a destek