'Narin' cinayetinde ikinci itiraf! 'Salim Güran böyle söylememi istedi'

8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin soruşturma devam ederken ikinci itiraf geldi. Kuzeni Birsen Güran “Amcam Salim Güran söylememi istedi ben de jandarmaya 17.40'ta Narin'i gördüğümü söyledim” ifadelerini kullandı.

'Narin' cinayetinde ikinci itiraf! 'Salim Güran böyle söylememi istedi'
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 12.09.2024 - 21:59

Diyarbakır’da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de cansız bedeni derede bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin soruşturma sürüyor.

Son olarak soruşturmada 9 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi, 3 adli kontrol olmak üzere 13 kişi serbest kaldı.

Halk TV muhabiri Ferit Demir ‘İşte organize kötülüğün belgesi’ notuyla yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ayrıntıları aktardı: 

“Narin 15.15'te eve gitmiş ve şahit olduğu bir gerçek sonrası katledilmişti...

Amcası Narin 17.40'ta bizim eve geldi demişti kızı Birsen ile birlikte. Bu bilgiler jandarma kayıtlarına da geçmişti. Bugün savcılık sorgusunda Narin'in  kuzeni Birsen Güran önemli bir  itirafta bulunarak Narin bizim eve 17.40'ta değil saat 14.00'te geldi dedi. 

Birsen Güran saat 17.40''ı neden söyledin sorusuna ise, amcam Salim Güran söylememi istedi ben de jandarmaya 17.40'ta Narin'i gördüğümü söyledim. Bu durumda  ortaya çıkan bir gerçek var bütün akrabaları el birliği Narin'e organize bir kötülük yapmış…”


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon