Moda Sahnesi'nden elektriği kesilen Kemal Kılıçdaroğlu'na destek: 'Koşulsuz, şartsız yanındayız'
Moda Sahnesi, evinin elektriğinin kesildiğini açıklayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdi. Sahneden yapılan açıklamada, "Eylemimize destek olan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun koşulsuz, şartsız yanındayız" denildi.
![Moda Sahnesi'nden elektriği kesilen Kemal Kılıçdaroğlu'na destek: 'Koşulsuz, şartsız yanındayız'](/Archive/2022/4/21/1928328/kapak_165149.jpg)
Moda Sahnesi, evinin elektriğinin kesildiğini açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdi. Tiyatronun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kemal Kılıçdaroğlu’nun elektrikleri kesilmiş, kendisinin koşulsuz, şartsız yanındayız" denildi.
Moda Sahnesi'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:
"Moda Sahnesi’nin elektrikleri kesildiğinde ziyaretimize gelip eylemimize destek olan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun elektrikleri kesilmiş, kendisinin koşulsuz, şartsız yanındayız."
moda sahnesi’nin elektrikleri kesildiğinde ziyaretimize gelip eylemimize destek olan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun elektrikleri kesilmiş, kendisinin koşulsuz, şartsız yanındayız.#modasahnesi https://t.co/joUhrG5FDc
— moda sahnesi (@modasahnesi) April 21, 2022
Kılıçdaroğlu, bugün sosyal medya hesabından paylaştığı video mesajında, son 3 yılda enerji zamlarının yüzde 400'ü aştığını belirterek, şunları söylemişti:
"Eşimden az önce bir haber geldi. Bugün elektriğimizi kesmişler. Hepinizin malumu. Milletimiz çok zor günlerden geçiyor. Hanelerin belini büktüler. Enerjiye yaptıkları zamlar, 3 yılda yüzde 400’ü aştı. Tam yüzde 400. Geri çekin zamları dedim geri çekmediler. Oysa enerji temel bir insan hakkıdır. Ekmek gibidir, su gibidir, hava gibidir. Hakkındır elektrik ey halkım."
FENER HEDİYE ETMİŞTİ
Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Mart 2022'de, Kadıköy'de bulunan ve faturalarını ödemedikleri için elektrikleri kesilen Moda Sahnesi'ni ziyaret etmişti. "21. yüzyılda yaşıyoruz ve tüm yurttaşların elektriğe insani koşullarda erişebilmesi gerek" diyen Kılıçdaroğlu, yanında getirdikleri bir kandil ve feneri, Moda Sahnesi Sanat Yönetmeni Kemal Aydoğan'a vermişti.
![Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon](/content/images/cumhuriyet-tatil-banner-300x250.jpg)
En Çok Okunan Haberler
-
Demirören Holding yöneticisine tutuklama!
-
'AKP dolmuşuna binenin akıbeti uçurumdur'
-
Fark kapanıyor, 4 parti barajı geçiyor!
-
'Erdoğan talimat verdi, Ali Erbaş durdurdu'
-
Erdoğan, Özel'e açtığı davada kaybetti
-
AKP'li milletvekilinden skandal sözler!
-
Gazeteci Meral Kara Delen hayatını kaybetti
-
'Kral Kaybederse' dizisinin Kenan Baran'ı gerçekte kim?
-
Devlet Bahçeli'den flaş 'TÜSİAD' çıkışı
-
Dokuz belediye başkanından Yavaş'a destek