Manisa'daki görüntüler dehşete düşürmüştü: Yavru kedileri sopayla öldüren şahıs tutuklandı

Son dakika haberi... Manisa'da, yavru kedileri fırça sapıyla öldüren Muzaffer Şen, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa'daki görüntüler dehşete düşürmüştü: Yavru kedileri sopayla öldüren şahıs tutuklandı
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 12.08.2024 - 13:47

Manisa'nın Salihli ilçesinde, Muzaffer Şen isimli şahsın 3 yavru kediyi fırça sapıyla vura vura öldürdüğü anlara ait görüntüler hayvan hakları savunucularını ayağa kaldırmıştı. 

Olay, Sağlık Mahallesi Kurudere Caddesinde bulunan bir evin bahçesinde meydana geldi. Muzaffer Şen, evinin arka bahçesinde bulunan yavru kedilere fırça sapı ile saldırdı.

Kaçmaya çalışan kedilere Şen, hayvanlara acımasızca art arda darbeler indirdi. Çevrede oturanların tepki göstermesine rağmen Şen, kedilere eziyet etmeyi sürdürdü.

Yavru kediler bir süre sonra aldıkları darbelerle öldü. Yaşanan olayı cep telefonları ile kayıt altına alan yurttaşlar durumu polise bildirdi. Şikayet üzerine adrese gelen polis ekipleri M.Ş.’yi gözaltına aldı.

Şen, daha sonra çıkartıldığı Salihli Adliyesi'ndeki nöbetçi mahkeme tarafından “Hayvanları Koruma Kanununa Muhalefet” suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Yavru kedileri katleden zanlı Muzaffer Şen'in ifadesi de ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, yavru kedilerin evinin mutfağına girip çıktığını söyleyen Şen, "Defalarca engellemeye çalıştım. O gün sinirlerime hakim olamayınca bu eylemi gerçekleştirdim" ifadelerini kullandı.

 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon