Leman'dan Kızılay kapağı: Parası olan var mı?
LeMan dergisi, Kızılay'ın depremzedelere ulaştırması gereken çadır ve gıda ürünlerini satmasını kapağına “Parası olan var mı?” ifadeleri ile taşıdı.

Cumhuriyet yazarı Murat Ağırel'in başta AHBAP Derneği olmak üzere birçok kuruma çadır ve gıda sattığını ortaya çıkardığı Kızılay, eleştirilerin odağında olmayı sürdürüyor.
Haftalık mizah ve karikatür dergisi LeMan, Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerde ağır yıkıma uğrayan 11 ilde çadır ihtiyacı karşılanamamışken Kızılay'ın birçok kuruma çadır satışı yapmasını kapağına taşıdı.
"Maalesef" notuyla paylaşılan kapakta, enkaz altında hayatta olan biri olup olmadığını anlamak için sorulan “Sesimi duyan var mı” sorusuna “Parası olan var mı?” ifadeleri ile gönderme yapıldı.

En Çok Okunan Haberler
-
Önder'in sağlık durumu ile ilgili yeni gelişme
-
Geldikleri gibi gidiyorlar!
-
CHP, bir kurultay daha yapacak!
-
Kütahyalı hakkında resen soruşturma başlatıldı
-
6 araştırma şirketinin anketinde çarpıcı sonuç!
-
'Bu haberi bir muhalif yapsaydı...'
-
Özel, Devlet Bahçeli'ye seslendi
-
Aynı menzile yürümeye devam!
-
MHP'li Büyükataman'dan Özel'e yanıt!
-
Selçuk Kozağaçlı tahliye edildi