Kaynananın 'bıçaklandım’ ihbarı asılsız çıktı: Damat serbest bırakıldı
Kırıkkale’de boşanma aşamasındaki eşinin evine giden 24 yaşındaki damat, eve alınmak istenmeyince kayınpederi ve kaynanası ile kavga etti. Bıçakla 33 yaşındaki kaynanasını elinden yaraladığı iddiasının asılsız çıkmasının ardından gözaltına alınan damat ve diğer aile üyeleri, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Olay, 25 Ocak Cumartesi günü gece saatlerinde Ovacık Mahallesi 578. Sokak’ta meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, demircilik mesleğiyle uğraşan S.U. (24), boşanma aşamasındaki hamile eşi Ç.K. (17) ile konuşmak için evine gitti. Ancak, damat eve alınmak istenmeyince alkollü olduğu iddia edilen kayınpederi A.Ö. (43) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kaynana, damat ve kayınpederi arasında karşılıklı darp olayı yaşandı.
Aile içi kavga sonrası durumun polise intikal etmesiyle 33 yaşındaki kaynana, damadın kendisini elinden bıçakla yaraladığı yönünde ifade verdi. Sağlık kontrolleri sonucunda bıçaklanma iddiasının asılsız olduğu ortaya çıktı. Polis ekiplerinin müdahalesinin ardından gözaltına alınan damat ve diğer aile üyeleri, emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

En Çok Okunan Haberler
-
Ece Gürel'in 'ölüm nedeni' belli oldu
-
Vedat Milor'a 'Kent Lokantası' soruşturması
-
Bahçeli'nin sağlık durumuna dair MHP'den yeni açıklama
-
Dev santrali sattılar!
-
Mimar Ece Gürel'den acı haber!
-
Müge Anlı, Gürel'in 'ölüm nedenini' açıkladı
-
'Onu okumayı bırakalı yıllar oldu'
-
Oğuzhan Uğur'dan Ece Gürel paylaşımı!
-
Trabzonspor'un stadyumunda korkutan görüntüler!
-
Zorlu Center'daki lüks restoran ifşa oldu!