Kavga ettikleri husumetlilerinin evine ateş açıp 2 kişiyi vurdular!
Bursa'da para yüzünden husumetli oldukları S.T. (24) ile tartışıp evine tabancayla ateş eden 2 şüpheli, yakınları Eda T. (27) ile Fadime E.’yi (43) yaraladı. Yaralılar tedaviye alınırken, şüpheliler polis tarafından yakalandı.
![Kavga ettikleri husumetlilerinin evine ateş açıp 2 kişiyi vurdular!](/Archive/2024/3/13/2185302/kapak_162501.jpg)
Kestel ilçesinde, pazartesi gecesi S.Ç. ile B.Ç., alacak meselesi yüzünden husumetli oldukları S.T.'yi cep telefonu ile arayıp konuşmak istediklerini söyledi. Buluşmak için sözleşen taraflar, S.T.'nin Yenimahalle'deki evinin önünde bir araya geldi.
Burada taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce, S.T. giriş kattaki evlerine kaçtı. Bunun üzerine S.Ç. ile B.Ç. eve rastgele ateş etti. Bu sırada evde bulunan S.T.’nin yakınları Eda T. ile Fadime E. yaralandı. Hastanede tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.
Olay sonrası kaçan şüpheliler ise Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından yakalandı. S.Ç. ile B.Ç. sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
Etiketler:
#Bursa
![Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon](/content/images/cumhuriyet-tatil-banner-300x250.jpg)
En Çok Okunan Haberler
-
Demirören Holding yöneticisine tutuklama!
-
'AKP dolmuşuna binenin akıbeti uçurumdur'
-
'Erdoğan talimat verdi, Ali Erbaş durdurdu'
-
Fark kapanıyor, 4 parti barajı geçiyor!
-
Erdoğan, Özel'e açtığı davada kaybetti
-
Gazeteci Meral Kara Delen hayatını kaybetti
-
AKP'li milletvekilinden skandal sözler!
-
'Kral Kaybederse' dizisinin Kenan Baran'ı gerçekte kim?
-
Dokuz belediye başkanından Yavaş'a destek
-
Hepsi 92 yaşındaki kadının midesinden çıktı!