İstanbul'da kaçak tütün operasyonu! Tam 2 bin 600 kilo...

İstanbul'da düzenlenen eşzamanlı operasyonlarda 2 bin 600 kilo kaçak tütün ele geçirilirken olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da kaçak tütün operasyonu! Tam 2 bin 600 kilo...
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 03.12.2022 - 09:54

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yurda kaçak yollarla sokulan tütünün toptancılar aracılığı ile nargile kafelere dağıtılacağı bilgisine ulaştı. Ekipler yaptıkları teknik ve fiziki takip sonucunda, şüphelilerin nargile tütünlerini Bahçeşehir ve Esenyurt’ta bulunan evlerinde depoladıklarını tespit etti.

Jandarma ekipleri, 2 adrese eşzamanlı düzenlediği baskında bandrolsüz satışa hazır şekilde paketlenmiş 1600 kg çeşitli gramajlarda ve markalarda nargile tütünü, plastik leğenler içerisinde aromalandırılması yapılmakta olan ve çuvallar içerisinde kıyılmış toplam 1000 kg nargile tütünü, nargile tütünü imalatında kullanılan nargile aroması, çok sayıda boş nargile tütünü kutusu ambalaj kağıdı, 2 adet hassas terazi, 2 adet paketleme ve ambalaj makinesi ile 1 adet nargile tütününün kıyılmasında kullanılan şarküteri tarzı et kıyma makinesi ele geçirdi.

Olayla ilgili gözaltına alınan Y.S., M.Ç. ve K.O. isimli şahıslar, Emniyet'teki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler