Günlerdir kapalıydı: Kayyum yönetimindeki Şişli Belediyesi'nden 'Kent Lokantası' açıklaması
19 Mart tarihinden bu yana kapalı olan ve 24 Mart günü açılacağı iddia edilen Kent Lokantaları hakkında kayyum yönetimindeki Şişli Belediyesi'nden açıklama geldi. Belediyeden yapılan açıklamada, lokantaların pazartesi günü açılacağı ifade edildi.

19 Mart günü İBB'ye yapılan operasyon kapsamında seçilmiş Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan gözaltına alınmış ardından tutuklanmıştı. Şişli'deki Kent Lokantaları o günden bu yana kapalı kalmıştı.
Kayyum yönetiminin kapalı tuttuğu Kent Lokantalarına yurttaşlar tepki göstermiş, kapalı bulunan lokantalar önünde çorba dağıtmaya başlamıştı. Belediyenin açıklamasında ise Kent Lokantaları'nın 19 Mart’tan itibaren malzeme tedarikindeki aksaklıklar nedeniyle kapalı olduğu, ancak 24 Mart'tan itibaren kayyum olarak atanan Kaymakam Cevdet Ertürkmen’in talimatıyla yeniden açılmak üzere harekete geçildiği ifade edilmişti.
"7 NİSAN GÜNÜNDEN İTİBAREN HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK"
Kayyum yönetimindeki belediye tarafından bugün yapılan açıklamada ise, "Lokantalarımız, 7 Nisan 2025 Pazartesi gününden itibaren vatandaşlarımıza hizmet vermeye yeniden başlayacak. Şişlimizin hak ettiği hizmete hakkıyla ulaşmasını sağlayabilmek için çalışıyoruz" ifadeleri kullanıldı.
Belediyeden yapılan açıklama şu şekilde:

En Çok Okunan Haberler
-
CHP'nin olağanüstü kurultayı için iptal davası
-
Deprem haritası güncellendi: En riskli ilçeler açıklandı
-
İstanbul'da bir deprem daha!
-
Eylem hakkına yasal ceza geliyor!
-
İmamoğlu'nun avukatının avukatı hakkında gözaltı kararı!
-
Merkezde olanları nereden biliyorsun
-
Yunan profesörden İstanbul depremi değerlendirmesi
-
Hafifliğiyle büyülüyor: 3 malzemeli bulut tatlısı tarifi
-
Mehmet Şimşek’e yanıt Prof. Yeldan’dan geldi
-
'En geç 2 yıl içinde yapılmalı, yoksa eyvah!’