'Fetuş' diye seslenmişti: İlhan İrem'in yıllar önce FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'e yazdığı yazı yeniden gündem oldu

Teröristbaşı Fethullah Gülen, bugün tedavi gördüğü hastanede öldü. Geçen yıllarda kaybeden aydın sanatçı İlhan İrem ise yıllar önce Gülen'e 'Fetuş' diye seslenerek bir yazı yazmıştı. Gülen'in ölümüyle o yazı yeniden gündem oldu.

'Fetuş' diye seslenmişti: İlhan İrem'in yıllar önce FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'e yazdığı yazı yeniden gündem oldu
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 21.10.2024 - 13:59

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen öldü. Gülen'in ölüm haberi, kendisine yakın 'Herkul' sitesinde duyuruldu.

Fethullah Gülen’in kaldırıldığı hastanede öldüğü, Herkul adlı internet sitesinin sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyuruldu:

“Ömrünün her anını din-i mübiîn-i İslam’a ve insanlığa hizmet için sarfeden Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi bugün (20 Ekim) ruhunun ufkuna yürümüştür. Defin işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi kamuoyu ile paylaşılacaktır.”

FETÖ elebaşı Gülen, böbrek yetmezliği ve şeker hastalığının yanı sıra ayrıca demans sebebiyle tedavi görüyordu.

İLHAN İREM'İN YAZISI YENİDEN GÜNDEMDE

Fethullah Gülen'in bu ülkeye zararını en başında fark edip 'kandırılmayan' ve bunu sesli olarak dile getirenlerin başında 2 yıl önce hayatını kaybeden İlhan İrem geliyor.

İlhan İrem, Yeni İleri dergisinin Kasım 1999 sayısında "Mektup" başlıklı bir yazı yazmıştı. Bu yazının ardından da teröristbaşı Fethullah Gülen, sanatçıya o zamanın parasıyla 1,5 milyar TL tazminat davası açmış ve kazanmıştı.

İşte İlhan İrem'in terörist başına "Fetuş" diye seslendiği o yazının bir kısmı:

"Sevgili Fetuş, seni çok özledik nerelerdesin? Devlete çöreklediğin bunca kadrolarla, bütün suçlamalardan tereyağından kıl çeker gibi sıyrılırsın. Alt tarafı DGM'de vereceğin bir ifade, niye korkuyorsun?

"Türkiye Cumhuriyeti'nin, Kemalist devrimlerin sarsılmaz bekçileri olarak seni bu coğrafyada bekliyoruz. Gel de içten pazarlıklı hayallerinin hiçbir zaman gerçekleşmeyeceğini yakından gör."

İşte o yazının tamamı...


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler