Emekli Korgeneral Mehmet Şanver törenle son yolculuğuna uğurlandı
Emekli Korgeneral Mehmet Şanver, Ankara’da Ahmet Hamdi Akseki Camisi’nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da katıldı.
![Emekli Korgeneral Mehmet Şanver törenle son yolculuğuna uğurlandı](/Archive/2023/6/29/2094898/kapak_180847.jpg)
66 yaşında yaşamını yitiren emekli Korgeneral ve DEVA Partisi kurucularından Mehmet Şanver, bugün toprağa verildi. Şanver için Ankara’da, Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.
Törene, Şanver'in ailesinin yanı sıra Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, askeri yetkililer ve silah arkadaşları katıldı.
Şanver'in cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından top arabasına konulup askeri tören birliği eşliğinde alandan götürüldü. Cenaze, törenin ardından Gölbaşı Mezarlığı'nda defnedildi.
Babacan, törenin ardından; sosyal medya hesabında “Çok kıymetli dostum Mehmet Şanver’i son yolculuğuna uğurladık. Bir kez daha kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun” mesajını yayınladı.
Çok kıymetli dostum Mehmet Şanver’i son yolculuğuna uğurladık.
— Ali Babacan (@alibabacan) June 29, 2023
Bir kez daha kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.
Başımız sağ olsun. pic.twitter.com/EGUeRlDigp
![Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon](/content/images/cumhuriyet-tatil-banner-300x250.jpg)
En Çok Okunan Haberler
-
Demirören Holding yöneticisine tutuklama!
-
'AKP dolmuşuna binenin akıbeti uçurumdur'
-
Fark kapanıyor, 4 parti barajı geçiyor!
-
'Erdoğan talimat verdi, Ali Erbaş durdurdu'
-
Erdoğan, Özel'e açtığı davada kaybetti
-
AKP'li milletvekilinden skandal sözler!
-
Gazeteci Meral Kara Delen hayatını kaybetti
-
'Kral Kaybederse' dizisinin Kenan Baran'ı gerçekte kim?
-
Devlet Bahçeli'den flaş 'TÜSİAD' çıkışı
-
Dokuz belediye başkanından Yavaş'a destek