DNA testi sonuçlandı, Masal bebek ailesine kavuştu
Depremden sonra Hatay'dan Mersin ve Konya'daki hastanelere sevk edilen Masal bebek, DNA testinin uyumlu çıkmasının ardından anne ve babasına kavuştu.

Hatay'da yaşayan Nergis ve Cumali Bakkaylı çiftinin 7 ay önce 6,5 aylık doğan Masal adını verdikleri bebekleri, hastanede tedavi görürken Maraş merkezli depremler oldu. Masal bebek, hasar gören hastaneden önce Mersin Şehir Hastanesi’ne, buradan da Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Depremzede Bakkaylı çifti de Masal'ı kayıp olarak aramaya başladı. Erken doğum nedeniyle beyninde kanama bulunan Masal bebek, beyin cerrahisi ve yeni doğum servisinde tedavisiyle 4 kiloya ulaşıp, sağlığına kavuştu. Hastane personeli, kendi imkanlarıyla Masal'ın depremden sonra Mersin'e giden ailesine ulaştı.
‘ALLAH KİMSEYİ EVLADINDAN AYIRMASIN’
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Masal bebeğin Bakkaylı çiftinin çocukları olup, olmadığının belirlenmesi için DNA testi istedi. Çiftten alınan kan örneklerinin uyuşmasıyla Nergis ve Cumali Bakkaylı, bebeklerine kavuştu.
Kızını uzun zamandır görmediğini belirten Cumali Bakkaylı, “Duygularımı nasıl anlatayım hiç bilmiyorum, çok heyecanlıyım. Allah kimseyi evladından ayırmasın. Çocuğumu bulmamda bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
‘EVLADIMA KAVUŞTUM’
Kızını en son depremden bir hafta önce gördüğünü belirten anne Nesrin Bakkaylı ise “Evladımın Konya’da olduğunu öğrenince büyük bir heyecanla buraya geldim. Masalımın sağlık durumu şu anda gayet iyi ve verdiğim kan tahlili sonucunda DNA testi sonuçlandı. Evladıma kavuştum” diye konuştu.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu ve Candaş Tolga Işık arasında diploma diyaloğu
-
Küçükkaya'dan 'ROK' krizine yeni yorum!
-
Sürücüler dikkat! Beyaz far tarihe karışıyor...
-
'Canından bezdirdiler, istifa etmek zorunda kaldı'
-
Başsavcılığın acelesi var!
-
'Son kabadayı' olarak biliyordu: Koğuşunda ölü bulundu
-
Erdoğan'dan flaş 'DEM Parti' açıklaması
-
Acun Ilıcalı'dan 'İmamoğlu' açıklaması
-
İmamoğlu'na üçüncü 'salon' engeli!
-
Son seçim anketinde büyük fark