CHP’li Öztunç’tan ‘28 Mayıs’ mesajı: ‘Kolları sıvadık, başaracağız’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, milletvekili seçildiği Kahramanmaraş’ta partisinin oylarını yüzde 90 artırdığını duyurdu. Seçimlerin ikinci turu için mesaj da veren Öztunç “Şimdi Kolları sıvadık, 28 Mayıs’ta Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak için çalışacağız. Bunu başardık, onu da başaracağız” ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 15.05.2023 - 14:47
CHP’li Öztunç’tan ‘28 Mayıs’ mesajı: ‘Kolları sıvadık, başaracağız’
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Kahramanmaraş’ta oylarını yüzde 90 arttırarak milletvekili sayılarını birden ikiye yükselttiklerini söyledi.

Kahramanmaraş’tan milletvekili seçilen CHP’li Öztunç sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. 

Öztunç’un söz konusu paylaşımı şu şekilde: 

“Kahramanmaraş’ta 1’dik 2 olduk… Oyumuzu %90 arttırdık… Bana bu onuru ve mutluluğu yaşatan hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Güveninize layık olmak için Atom Karıncanız her zamanki gibi var gücüyle çalışmaya devam edecek… Şimdi Kolları sıvadık, 28 Mayıs’ta Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak için çalışacağız. Bunu başardık, onu da başaracağız…”

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 453 bin 535 oyla yüzde 71 Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen Kahramanmaraş’ta, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na 140 bin 66 oy verildi. Kahramanmaraş’ta Kılıçdaroğlu oyların yüzde 22’sini aldı. CHP şehirde 2 milletvekili çıkardı. CHP’nin Kahramanmaraş’taki ikinci milletvekili ise İrfan Karatutlu oldu.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler