Canan Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan’ın depremzede çocuklara para dağıtmasına tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adıyaman'da depremzede çocuklara para dağıtmasına tepki gösteren CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Ey saraydakiler, ey saray şürekası, bu çocuklar, çocuklarımız; paranın geçmediği Adıyaman’da har(a)çlık değil huzurlu bir gelecek istiyor" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma ve can kaybına neden olduğu Adıyaman'da hem partisinin koordinasyon merkezini ziyaret etti, hem de depremzedelerle görüştü.
Canan Kaftancıoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘helallik’ istediği deprem bölgesi Adıyaman’ı ziyareti sırasında depremzede çocuklara para dağıtmasına tepki gösterdi.
"EYYY SARAYDAKİLER..."
Kaftancıoğlu, konuyla ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Eyyy saraydakiler, eyyy saray şürekası, bu çocuklar, çocuklarımız; paranın geçmediği Adıyaman’da Har(a)çlık değil huzurlu bir gelecek ve depremlerde akrabaları, arkadaşları öğretmenleri ölmesin istiyor! #Adıyaman #Çamgazi #İstifaEt"
Etiketler:
#CHP
#canan kaftancıoğlu
#AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan
#Recep Tayyip Erdoğan
#Çocuk
#para

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu'nun babasının evinde arama!
-
İşte diplomaya iptal kararı veren ekip!
-
Tanal'a jet polis müdahalesi: Görüntüler ortaya çıktı
-
Hatay’da hasat devam ediyor: Kilosu 500 TL!
-
Avukatından skandal savunma!
-
‘Yani Erdoğan’ı aday göstermeyecekler’
-
Ümit Özdağ'a aylar sonra iddianame!
-
Özel, Bahçeli'ye kendi sözlerini hatırlattı
-
Mevduat faiz oranı yeniden o seviyeye dayandı!
-
Mahir Polat'ın avukatından açıklama geldi!