Bolu ve İzmir'deki orman yangınlarında zarar gören alanlar havadan görüntülendi

İzmir'in Karşıyaka ve Urla ilçeleri ile Bolu'nun Göynük ilçesinde kontrol altına alınan yangınların verdiği zarar havadan görüntülendi.

Bolu ve İzmir'deki orman yangınlarında zarar gören alanlar havadan görüntülendi
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 18.08.2024 - 15:24

Bolu'nun Göynük ilçesinde Bekirfakılar köyü mevkisindeki ormanlık alanda 15 Ağustos'ta öğle saatlerinde çıkan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle 72 saat süren çalışmaların ardından kontrol alına alındı.

Bölgede, soğutma çalışması başlatıldı. Yangında zarar gören ormanlık alan, Dedeler Köyü mevkisinde havadan görüntülendi.

İZMİR'DEKİ YANGINLARIN ZARARLARI GÖRÜNTÜLENDİ

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Karatepe mevkisinde 15 Ağustos Perşembe günü ormanlık alanda başlayan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahaleleri sonucu kontrol altına alındı.

Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangından etkilenen alanlar, gri ve siyah renge büründü.

Dron ile çekilen görüntülerde, zarar gören ormanlık alan ve ekiplerin devam eden çalışmaları yer aldı. Yangın bölgesinde helikopter ve yer ekipleri soğutma işlemlerine devam ediyor.

Karşıyaka ilçesi Yamanlar Mahallesi Karatepe mevkisinde başlayan yangın yerleşim yerlerine kadar ulaşmıştı. Yangında 16 ev yanmış, 87 ev ve 45 iş yeri boşaltılmış, 3 mahalle de tahliye edilmişti.

İzmir'in Urla ilçesinde meydana gelen yangın kontrol altına alındı. Yangının zarar verdiği alan havadan görüntülendi.


Etiketler: #bolu #Yangın

İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon